Miljøvenligt gasfyr til naturgas

Naturgasfyr er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan gasfyret omsætter energien i naturgas til varme i dit hjem. Gastech-Energi forhandler kvalitetsprodukter fra Elco og Geminox. Producenten er fransk, men ejeren er tysk. På den måde får du det bedste fra to kulturer: Fransk æstetik og tysk teknik og kvalitet.

Spar op til 20% med et Elco / Geminox gasfyr til naturgas

Vælger du et Elco eller Geminox gasfyr, mærker du forskellen med det samme. Både på varmeregningen og på følelsen af at stå med et kvalitetsprodukt, der aldrig svigter. Se vores sortiment af gasfyr her.

Elco og Geminox gasfyr byder på en særdeles god driftsøkonomi. Det skyldes blandt andet et stort såkaldt modulationsområde samt kondenserende drift. Et stort modulationsområde betyder, at gasfyret tilpasser sig det aktuelle driftsniveau, uden at det går ud over effektiviteten eller miljøet.

Kondenserende gasfyr

At gasfyret er kondenserende betyder, at fyret udnytter naturgassen næsten fuldstændigt. I praksis sker det ved, at den røggas, der skabes ved forbrænding af naturgassen, nedkøles til 35-45°C, inden den sendes ud i skorstenen. I ældre olie- eller gasfyr har røggassen typisk en temperatur på mellem 100°C og 170°C.

Den kondenserende teknik betyder, at man får overført den fulde energi til varmeanlægget, og at man dermed holder varmen inde i boligen. Resultatet er maksimal udnyttelse af energien og perfekt varmekomfort samtidig med, at man reducerer udledningen af CO2.

Lang levetid

Elco og Geminox gasfyr er ikke blot driftsøkonomiske på kort sigt. Teknik og materialer er optimerede til mange års problemfri drift. Avanceret, gennemprøvet elektronik fra Siemens samt Grundfos cirkulationspumper og gedigne rustfri materialer – således er både brænder, varmeveksler og den indbyggede varmtvandsbeholder fremstillet i rustfrit stål.

Elco og Geminox gasfyr – nemme at placere

Elco og Geminox gasfyr er designede, så de nemt kan passes ind i et bryggers – eller køkken for den sags skyld. Det diskrete design og de kompakte mål gør det muligt at placere anlægget hvor som helst.

Kombiner med solvarme

Det er en rigtig god idé at kombinere gasfyret med solvarmepaneler. Et solvarmeanlæg omsætter solens stråler til energi, som kan udnyttes til opvarmning af boligens varme brugsvand. I sommermånederne kan solvarmeanlægget typisk levere energi nok til at producere alt det varme vand, og i resten af året vil det være et rigtig godt supplement til naturgassen. Med et solvarmeanlæg i kombination med gasfyret sparer du ekstra mange penge på varmeregningen samtidig med, at miljøbelastningen reduceres til et minimum.

Nyhed: Elco Thision Mini

Thision Mini er et supereffektivt kondenserende gasfyr der byder på den allernyeste energiteknik, uovertruffen varme- og varmtvandskomfort og et attraktivt ydelses- og prisforhold. Thision Mini byder også på et kompakt, elegant design, og kan installeres næsten overalt i boligen.

Geminox’ THS-serie skifter navn til Elco Thision S

Geminox’ THS-serie skifter navn til Elco Thision S i løbet af 2016. Du får samme kvalitet fra samme producent – bare med et andet navn. Geminox’ ZEM-serie hedder stadig Geminox.

Pris på gasfyr

Prisen på en installation med et gasfyr er individuel. Ønsker du tilbud på et gasfyr kan du kontakte salgsafdelingen på telefon 8742 5959 eller udfylde kontaktformularen.

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
 Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
 Industri, brændere og strålevarme

Køb af:
 Naturgasfyr og/eller solvarme
 Varmepumpe
 Brændere, strålevarme og kedelanlæg