Tilskud til varmepumpe – jordvarme og luft til vand

Synes du også, at din bolig er for dyr at opvarme? Hvad enten din nuværende varmeløsning er med olie, gas, el eller fjernvarme, er der gode muligheder for at forbedre varmeregnskabet.

Udskifter du f.eks. et ældre oliefyr med en jordvarmepumpe, viser beregninger, at du kan spare op til 60% på varmeregnskabet – år efter år. Investeringen kan således være tilbagebetalt inden 10 år.

Tilskud til varmepumpe

Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 10.000 kr. kontant til udskiftning af dit gamle varmeanlæg. Beløbets størrelse afhænger af den nuværende opvarmningsform. Kontakt Gastech-Energi på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk for ydereligere information.

Ekstra rabat på elregningen

Skifter du til en varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig, kan du ud over den direkte besparelse yderligere få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år.

Reduktionen i elafgiften er på 62,25 øre inkl. moms pr. kWh. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i årlig besparelse på varmeregnskabet.

Håndværkerfradrag

Udover direkte tilskudsmuligheder og nedslag i elafgiften, kan du i 2016 benytte ordningen med håndværkerfradrag, hvor hvert medlem i husstanden over 18 år kan få fradrag for håndværkerudgifter på op til kr. 12.000 på selvangivelsen. Ordningen omfatter også håndværkerudgifter i forbindelse med udskiftning af boligens varmeanlæg.

Læs mere om håndværkerfradrag her

Hvad sparer jeg med en varmepumpe?

Jo mere energi du bruger til det bestående varmeanlæg i boligen, desto lettere er det at få god økonomi i en løsning med en varmepumpe. Ved et lavere forbrug bliver tilbagebetalingstiden lidt længere. På lang sigt vil en løsning med en varmepumpe dog altid være en rigtig god og sikker investering.

Du kan beregne din besparelse her.

Markedets bedste varmepumper

Varmepumper er et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

Vi forhandler varmepumper fra svenske CTC og østrigske IDM. Begge er blandt Europas absolut førende producenter med mere end 30 års erfaring med varmepumper. Du får ikke en bedre løsning.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om miljørigtige varmeløsninger og dine muligheder for tilskud. Vi hjælper dig meget gerne med ansøgning om tilskud og øvrige formaliteter.

Installationseksempel varmepumper
link-varmepumper
link-solvarme