Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Elco Aerotop Split

Ny ELCO AEROTOP SPLIT luft til vand-varmepumpe sætter nye standarder for energieffektivitet og ydelse med en klassificering på A++.

Serien består af 4 modeller med en varmeeffekt fra 5 kW til 11 kW. Derudover kan de kombineres med forskellige indemoduler og beholdere afhængig af model.

Høj ydelse. Uanset vejrforholdene leverer den nye AEROTOP SPLIT imponerende ydelser. Med en COP værdi på op til 4,8 ved 7 graders udetemperatur, er AEROTOP SPLIT blandt markedets allermest energieffektive luft/vand varmepumper. Samtidig bevarer Elco Aerotop Split sin høje varmeydelse selvom udetemperaturen falder til ekstreme kuldegrader. Ved helt ned til –20 grader kan AEROOTOP SPLIT producere energi fra luften på imponerende vis og omsætte energien til en fremløbstemperatur på 60 grader.

App og overvågning. Betjeningen af varmepumpen foregår via den innovative Elco Remocon klimastyring. Klimastyringen er nem at betjene, og med den medfølgende WiFi enhed kan klimastyringen tilgås via internettet. Via en simpel App giver systemet dig mulighed for at betjene de vigtigste funktioner uanset, hvor du er. Opstår der fejl, får du også besked herom. Læs mere om Elco Remocon klimastyring.

Alt i én tank. Elco Aerotop Split kan kombineres med en Elco Vistron B eller BS akkumuleringstank, som vil udgøre hjertet i dit varmesystem.

Friskvandsmodul. Med et friskvandsmodul, som kan kombineres med en Elco Vistron akkumuleringstank, er du altid sikret, at badevandet er fuldstændig bakteriefrit og helt uden Legionella bakterier. Samtidig sikrer opbygningen med friskvandsmodulet, at varmepumpen optimalt kan overføre sin energi i forhold til mere traditionelle varmtvandsbeholdere. Det giver højere temperatur og højere effektivitet fra varmepumpen.

Op til 10 års Total Tryghed. Med ELCO AEROTOP SPLIT får du tilbudt en Gastech-Energi Tryghedsgaranti serviceaftale. Aftalen sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftsstop, frie reservedele og de lovpligtige hovedeftersyn. Du er således totalt sikret imod forudsete udgifter til driften af varmepumpen, og det er muligt at forlænge aftalen i op til 10 år. Læs mere om vores serviceaftaler.

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.