NYHED: CTC EcoAir 500M modulerende luft-til-vand varmepumpe – effektiv varme af højeste kvalitet

Ny luft-til-vand varmepumpe giver mere varme, større effekt og længere levetid. CTC EcoAir 500M er det nyeste skud på stammen fra CTC. Hvordan den nye varmepumpe fungerer og effektiviserer dit varmeanlæg, kan du læse mere om her.

CTC EcoAir 500M udnytter den energi, der altid findes i luften. Den omdanner luftens energi til varme og varmt vand og kræver ingen borehuller eller slanger i jorden. CTC EcoAir 500 modulerende luft-vand varmepumper er udstyret med en modulerende kompressor og tilpasser sig effektivt til varmebehovet gennem året. På den måde sætter varmepumpen ikke sig selv på overarbejde i hverken de kolde eller varmere måneder.

Varmepumperne har en meget høj COP-værdi og et lavt lydniveau, og det diskrete design passer ind i de fleste miljøer. De dage, hvor en luft-til-vand varmepumpe var en torn i øjet på bygningens eksteriør, er ovre. Den sorte og grå overflade ser moderne ud og skaber heller ikke de lydgener, som gammeldags luft-til-vand varmepumper gjorde.

CTC EcoAir 500M har behovsstyret automatisk afrimning – og reducerer dermed afrimningscyklusserne til et minimum. Det giver mere varme, større effekt og længere levetid. CTC EcoAir 500M er naturligvis forsynet med en opvarmet kondensskål.

CTC EcoAir 500M producerer varme ved en udetemperatur på ned til -22 grader. Det betyder, at varmepumpen kan bruges hele året, så din varmeregning bliver mindre om vinteren og din klimakomfort større i overgangsmånederne.

Find mere information og vores udvalg af luft-til-vand varmepumper her

Comments are closed.