NYHED: CTC GSi-12 – det mest lydsvage jordvarmeanlæg til dato

CTC GSi-12 er vores nye modulerende varmepumpe, der automatisk tilpasser sig husets effektbehov i løbet af året. Når behovet er stort, øges effekten, og når behovet er lille, reducerer kompressoren omdrejningerne, så effekten mindskes. På den måde opnår du altid maksimale besparelser.

Med en ny CTC GSi-12 kan du spare op til 85% på energiforbruget afhængigt af din nuværende varmeløsning. Den nye CTC GSi-12 er perfekt til normalhuset med sit store effektområde på 2,5-12 kW. Den modulerende kompressor med elektronisk ekspansionsventil sikrer en meget høj årsvarmefaktor (SCOP 5,43) og dermed minimale driftsomkostninger. CTC GSi-12 er desuden udstyret med et særdeles effektivt varmtvandssystem, der producerer op til 300 l varmt vand, hvilket er klassens bedste. En ny og mere effektiv tankisolering giver desuden minimale energitab.

CTC GSi-12 har en 4,3” touchscreen i farver med dansk tekst og tydelige symboler. Det gør det nemt at indstille varme og varmt vand eller at hente oplysninger om driften. Kompressor og kølekomponenter er indesluttet i en separat, lydisoleret enhed. Det sikrer en usædvanlig lav lyd og gør den til den mest støjsvage jordvarmepumpe, vi nogensinde har udviklet.

Takket være Energyflex kan du supplere med solvarme, tilslutte et eksisterende brændefyr eller en brændeovn med vandtank. CTC GSi-12 kan også anvendes til at sikre effektiv opvarmning af din pool.

For at opnå det laveste energiforbrug og de største besparelser er CTC GSi-12 udstyret med A-klassificerede lavenergi-cirkulationspumper både på brine- og varmesiden. Som varmekilde anvendes jord- eller søvarme. Brinesystemet tilsluttes nemt bagpå eller på højre eller venstre side. Af hensyn til nem og smidig installation er varmepumpen modulopbygget, så den nemt kan opdeles i to separate enheder.

Find mere information og resten af vores jordvarmeanlæg her.

Comments are closed.