Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30

Introduktionstilbud på serviceaftale

Ved du om dit naturgasfyr er indstillet korrekt, eller om det kører på pumperne?

Ved at vedligeholde dit naturgasfyr undgår du nedbrud og overforbrug. Få en serviceaftale allerede i dag, så kan du gå foråret varmt i møde.

Vi har i samarbejde med DONG Energy skruet et attraktivt introduktionstilbud sammen og lige nu har du mulighed for at spare 624 kr. i aftaleperioden, hvis du bestiller en serviceaftale inden den 31. maj 2017. Tilbuddet gælder kun naturgasfyr der står på Fyn.

Med mere end 70 erfarne servicemontører på vejene er hjælpen aldrig langt væk

For bare 95,50 kr. om måneden* kan du forbedre din varmeøkonomi og øge komforten.

Med en standardaftale fra DONG Energy får du et hovedeftersyn af dit naturgasfyr hvert 2. år og en besøgsrapport der dokumenterer hvad servicemontøren har set og gjort.

I din serviceaftale er frie udkald inkluderet. Det betyder at du kan ringe kvit og frit hvis du oplever problemer med dit gasfyr. Så kan du få hjælp – typisk indenfor 2 timer efter dit opkald**

Aftalen løber i to år og er uden binding.

Så nemt er det

Med en serviceaftale hos DONG Energy deles betalingerne for serviceaftalen på 4 kvartaler, så du slipper for overraskelser i budgettet.

Udfyld formularen nedenfor allerede i dag, hvorefter du vil blive kontaktet af Gastech’s kundecenter, med henblik på at finde en tid til hovedeftersyn.

Vi glæder os til at servicere dit naturgasfyr!

Du har 14 dage – fra modtagelse af din aftale – til at fortryde dit valg af serviceaftale. Du kan fortryde aftalen ved at ringe til DONG Energy på telefon 99 55 40 80.

 

*Serviceaftalens pris består af et hovedeftersyn samt abonnement på udkaldsdækning. Opsiges serviceaftalen i aftaleperioden der løber i 2 år, skal den resterende del af udgiften til serviceeftersynet betales.

**Udkald udføres fra 1. oktober til 30. april fra kl. 7.30 til 20.00 alle ugens dage. Fra 1. maj til 30. september udføres udkald: mandag – torsdag 7.30-16.00 samt fredag 7.30-15.30. Der tages forbehold for helligdage. Udkaldsdækning træder først i kraft, når det første serviceeftersyn er udført. Se betingelser på dongenergy.dk/naturgasservice

Comments are closed.