ELCO Remocon-Net app

Med ELCO’s Remocon-Net app kan du betjene din varmeløsning

Kalder selv på hjælp – uanset hvor du er!

De nyeste gasfyr fra ELCO har fået en teknisk opgradering. Teknologien hedder Remocon-Net og indebærer, at gasfyret kan tilkobles internettet og overvåges fra vores servicecentral i Aarhus og Brøndby. Det giver os fx mulighed for at se, om dit gasfyr kører optimalt, om det mangler vand, eller om der er driftsstop.

Er gasfyret indstillet forkert, eller er pumpetrykket for lavt, så varmen ikke når ud i hele huset, kan vi ofte justere gasfyret fra vores servicecenter. Opdager vi driftsstop, mens du fx er på arbejde eller ferie, kan vores servicemontør ofte reparere fejlen, inden du kommer hjem, hvis en nabo el.lign. kan lukke montøren ind. Så slipper du for at stå med alt besværet. (Denne funktion kræver, at du har en serviceaftale).

Fjernstyr dit gasfyr med din smartphone

Med ELCO’s Remocon-Net app kan du betjene varmeanlæggets vigtigste funktioner og tilpasse indstillingerne til dine behov fra din smartphone.

App’en er udviklet til smartphones og kan downloades gratis fra App Store til iOS og fra Google Play Store til Android.

Varmesystemet lige ved hånden

  • Fjernstyr dit ELCO Thision Mini gasfyr via din smartphone
  • Brugervenligt varmeprogram for maksimal komfort

Maksimal komfort

Brug din smartphone som fjernbetjening til varmeanlægget i hjemmet. Du kan indstille den ønskede temperatur samt tænde og slukke for varmen.

Lavere forbrug med ugeprogrammering

Du kan ændre indstillingerne ved tryk på en knap og tilpasse dem individuelt til hver enkelt dag!

Find din lokale forhandler og få et tilbud på ELCO Thision Mini

Komfort, sikkerhed og energioptimering – uanset hvor du er!

Spar penge, når du er på ferie

Med feriefunktionen kan du meddele varmeanlægget, hvornår du kommer hjem. Så kører anlægget i funktionen frostsikring, mens du er væk, og skifter automatisk til KOMFORT-temperatur, når du kommer hjem.

Energibesparelse

Med optimale indstillinger via Remocon-Net App kan du reducere både energiforbrug og udledning af forurenende stoffer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende brug af ELCO Remocon-Net app er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling på telefon 7010 1550.

Download Remocon-Net Gratis

Med ELCO’s Remocon-Net app til smartphones kan du til enhver tid styre varmeanlægget derhjemme, uanset hvor du er. Du kan spare penge ved at tilpasse temperaturen i hjemmet til optimalt energiforbrug.

Nu på Google Play Hent i App Store