Med ELCO’s Remocon NET app kan du betjene din varmeløsning
Med ELCO’s Remocon NET app kan du betjene din varmeløsning

Remocon NET – Appen der selv kalder på hjælp – uanset hvor du er!

De nyeste gasfyr og varmepumper fra ELCO har fået en teknisk opgradering. Teknologien hedder Remocon-Net og indebærer, at gasfyret eller varmepumpen kan tilkobles internettet. Har du en serviceaftale med os, kan vi med ELCO’s online platform få adgang til din varmepumpe, hvis den er opkoblet. Det er et godt værktøj, som gør vores tekniske support team i stand til af afhjælpe evt. fejl og advarsler og hjælpe med justeringer til forbedret drift fra vores driftscenter. 

Fjernstyr anlægget med din smartphone med Remocon NET

Med ELCO’s Remocon NET app kan du betjene varmeanlæggets vigtigste funktioner og tilpasse indstillingerne til dine behov fra din smartphone. Du kan desuden modtage notifikationer om driften af dit gasfyr/din varmepumpe. App’en er udviklet til smartphones og kan downloades gratis fra App Store til iOS og fra Google Play Store til Android.

Varmesystemet lige ved hånden

Du kan fjernstyre følgende gasfyr og varmepumper via din smartphone:

Alle gasfyrene og varmepumperne har brugervenligt varmeprogram for maksimal komfort.

Remocon NET giver maksimal komfort

Brug din smartphone som fjernbetjening til gasfyret/varmepumpen i hjemmet. Du kan indstille den ønskede temperatur samt tænde og slukke for varmen.

Ugeprogrammering

Du kan ændre indstillingerne ved tryk på en knap og tilpasse dem individuelt til hver enkelt dag! Ugeprogrammering kræver at rumenhed er tilsluttet. (Rumenhed er tilkøb, gælder dog ikke S2 gasfyr, hvor der ikke er brug for rumenhed).

Brug din smartphone som fjernbetjening til gasfyret eller varmepumpen

Find din lokale forhandler og få et tilbud på ELCO Thision Mini

Komfort, sikkerhed og energioptimering – uanset hvor du er!

Spar penge, når du er på ferie

Med feriefunktionen kan du meddele varmeanlægget, hvornår du kommer hjem. Så kører anlægget i funktionen frostsikring eller reduceret temperatur, mens du er væk, og skifter automatisk til KOMFORT-temperatur, når du kommer hjem. Vi anbefaler ferieprogrammering, ved ferie på minimum tre dage.

Energibesparelse

Med optimale indstillinger via Remocon NET App kan du reducere både energiforbrug og udledning af forurenende stoffer.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende brug af ELCO Remocon NET app er du velkommen til at kontakte vores serviceafdeling på telefon 7010 1550.

Download Remocon NET Gratis

Med ELCO’s Remocon NET app til smartphones kan du til enhver tid styre gasfyret/varmepumpen derhjemme, uanset hvor du er. Du kan spare penge ved at tilpasse temperaturen i hjemmet til optimalt energiforbrug.

Nu på Google Play Hent i App Store