Miljøvenlig varme

Vi er Danmarks største servicevirksomhed for gasfyr og varmepumper – og din sikkerhed for at få hjælp, når du har brug for det.

I industrien findes ingen standardløsninger

Hvert enkelt projekt er unikt og skal designes fra bunden til den pågældende opgave. Vi har specialiseret os i at levere komplette, industrielle projekter i eget design, og vi er Danmarks førende leverandør af avanceret brænderteknologi til alle grene af industrien.

Det er vores opfattelse, at enhver proces kan optimeres.

Miljøvenlige brændere - Gastech

Miljøvenlige brændere

Gastech-Energi samarbejder med verdens førende producenter af brænderudstyr. De er alle kvalitetsudbydere, og dermed med til at sikre driftsstabilitet og økonomi i vores løsninger.

Brænderstyringer - Gastech

Brænderstyringer

Gastech-Energi kan tilbyde at designe styringer til alle typer af brændere. Brænderstyringerne udføres, så de er mest muligt brugervenlige samtidig med, at de lever op til de nyeste standarder.

ELCO Trigon XL

Gulvstående gaskedler

ELCO Trigon XL repræsenterer et signifikant skridt fremad i opvarmningsteknologi. Med fleksibilitet, intelligent design og flere modeller er kedlen perfekt valg til en række varmeinstallationer.

Procesbrændere Gastech-Energi

Procesbrændere

Gastech-Energi er også forhandler af procesbrændere, som bliver type- og størrelsesbestemt efter den aktuelle applikation. Procesbrændere er typisk kendetegnet ved et stort turndown.

 

Strålevarme & kaloriferer

Til opvarmning af store arealer er strålevarme en god, miljøvenlig løsning. Til rum med lav loftshøjde kan kaloriferer være et godt alternativ til strålevarme. Kontakt os gerne, hvis der ønskes et tilbud på enten stålevarme eller kalorifere.

Vil du ringes op?

Kontakt os på telefon 8742 5979 eller mail i-salg@gastech.dk hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.