vi leverer brændere til varmeværker

Brændere giver forsyningssikkerhed

Fjernvarmeanlægget i Tioftlund har som supplement til deres forsyning fra b.la. solenergi installeret en gasbrænder som back-up til deres 1.035 kunder. Vi har leveret brænder og styring i samarbejde med Tjæreborg Industri. Læs mere om vores industrikunder nedenfor.

Vi brænder for den rigtige løsning

Vores kompetencer inden for brænderløsninger spænder bredt, og vi er altid opsatte på at finde frem til den løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Vores specialistteam kan være med i hele processen fra rådgivning om valget af den rigtige brænderstyring til projektering og endelig installation.

Vi kan også hjælpe med myndighedsbehandling og supervision af projekter – både når det gælder enkeltleverancer og totalløsninger. Derudover kan vi stå for renovering af din brænder og brænderstyring.

Vi leverer brændere fra Dunphy og Bentone, der begge er anerkendte og førende mærker på markedet.

Se eksempler på brænderløsninger

Løgumkloster Kraftvarmeværk

Løgumkloster Kraftvarmeværk for­syner 1.100 forbrugere med el og varme, produceret af biomasse, sol­energi og en gasmotor. Som back-up har Gastech-Energi leveret en Dunphy 3,5 MW LowNox brænder, som opvarmer en hedtvandsinstal­lation.

Løsning Fjernvarmeværk

Løsning Fjernvarmeværk forsy­ner boliger i Løsning og omegn med fjernvarme. I forbindelse med etablering af en flisvarme­central blev 2 af varmeværkets brændere udskiftet med Dunphy brændere på hhv. 2,5 og 5 MW og der blev installeret PLC styring.

Toftlund Fjernvarme

Toftlund Fjernvarme forsyner 1.035 kunder med varme, pri­mært baseret på solenergi. Som back-up forsyning har Gastech-Energi i samarbejde med Tjæreborg Industri leveret en Dunphy Brænder 4,5 MW og en avanceret PLC styring.

Har du også brug for en brænderløsning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi kan skræddersy den specialløsning, der passer til netop dine behov. Du kan også gå på opdagelse i vores produktsortiment og se, hvilke standardløsninger du kan få.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.