vi har leveret varmepumper til tirpitz

Unik opvarmning med jordboring

Tirpitz Museum i Blåvand har fået et bæredygtigt opvarmningsanlæg baseret på jordvarme. Vi har både stået for levering og projektering. Læs mere om hvad vi tilbyder på opvarmningsfronten nedenfor.

Alle slags rumopvarmning

Om du skal bruge højeffektive varmepumper eller gulvstående gaskedler gør ingen forskel – vi kan levere det hele. Vi hjælper med planlægning, projektering og levering, hvis du ønsker det.

Vi tilbyder kvalitetsprodukter til rumopvarmning fra verdens førende producenter som tyske IDM, italienske Elco og svenske CTC.

Udforsk vores cases

PM Pack

Firmaet er landets førende leverandør af pakkeløsninger til fødevareindustrien. Produkterne er opmagasineret i lagerbygninger, som opvarmes af gaskaloriferer.

Danalim

Produktionsvirksomheden har iskiftet til to væghængte gaskedler. Kedlerne er monterer i kaskade. Løsningen har givet mere plads, bedre arbejdsmiljø på grund af formindsket støj og en bedre driftsøkonomi.

STB Byg

Byggefirmaets nye hovedkontor i Vejle har installeret en jordvarmepumpe, der både har aktiv og passiv køling. Det sikrer, at temperaturen indenfor altid er konstant, uanset hvordan vejret er udenfor. Vi har leveret både pumpe og styring.

Har du også brug for opvarmning?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi kan skræddersy den specialløsning, der passer til netop dine behov. Du kan også gå på opdagelse i vores produktsortiment og se, hvilke standardløsninger du kan få.

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.