Elcos store varmepumper

Erhverv – Luft til vand-varmepumpe

De kraftige erhvervsvarmepumper fra Gastech-Energi er helt ideelle til det store opvarmningsbehov, køling eller procesenergi. Du får et varmesystem, der er yderst klimavenligt med et lavt energiforbrug og høj driftssikkerhed, og du kan få ydelser op til 80 kW.

Gastech-Energi er ISO 9001-certificeret i salg og servicering af varmepumper

Læs mere

ELCO og CTC

Vi forhandler store varmepumper fra det europæiske firma ELCO, som vi er en del af, og svenske CTC som vi har tilbudt i en årrække. Alle er højteknologiske varmepumper med en særdeles god energiøkonomi med en SCOP-værdi på over 4.

ELCOs store varmepumper kan bygges sammen med en eller flere af ELCOs kondenserende gaskedler i et perfekt fungerende hybridanlæg.

Kan styres med smartphone, tablet eller PC

Du kan nemt styre din store varmepumpe enten ved hjælp af en smartphone, tablet, notebook eller et BUS-system – eller ved hjælp af en ekstern styreenhed.

Større effekter ved kaskadeopbygning

Med flere varmepumper i kaskade får du en større effekt, hvis du har behov for dette. Alle modeller kan kombineres i en kaskadeopbygning. Nogle modeller har tilslutninger på bagsiden og kan derfor placeres med mindre afstand mellem enhederne.

Vi forhandler luft til vand-varmepumper fra ELCO og CTC.

ELCO AEROTOP EVO

Luft til vand-varmepumpe

AEROTOP EVO er en ny serie af prisgunstige luft til vand-varme- pumper med fuld DC-inverterteknologi og miljøvenligt R32-kø- lemiddel. De leveres i 9 forskellige størrelser, benævnt fra 24 til 105 og fra 28 – 102 kW ved A7/W35. Serien byd...

Læs mere her
ELCO AEROTOP EVO PLUS

Luft til vand-varmepumpe

AEROTOP EVO PLUS er en ny serie af prisgunstige luft til vand- varmepumper med fuld DC-inverterteknologi og miljøvenligt R32- kølemiddel. De leveres i 8 størrelser, benævnt fra 24 til 88 og fra 26 – 87 kW ved A7/W35. Serien byder på SCOP...

Læs mere her
CTC EcoAir 420

Luft til vand-varmepumpe

Luft til vand-varmepumpen EcoAir 420 fra det svenske kvalitetsmærke, CTC, er nem at installere og har både en høj effektivitet og et lavt lydniveau. Modellen kan kombineres med en række forskellige indedele og kan i øvrigt arbejde sammen m...

Læs mere her
ELCO AEROTOP L

Luft til vand-varmepumpe

AEROTOP L er konstrueret til større varmebehov som f.eks. institutioner, kontorbyggeri, lagerbygninger og boligblokke. Som stand-alone varmepumpe er AEROTOP L god til lavtemperaturanlæg som nybyg, eller AEROTOP L kan bygges sammen med en elle...

Læs mere her

Vil du ringes op?

Kontakt os på telefon 8742 5979 eller mail i-salg@gastech.dk hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.