Elcos store varmepumper

Erhverv – Luft til vand-varmepumpe

De kraftige erhvervsvarmepumper fra Gastech-Energi er helt ideelle til det store opvarmningsbehov, køling eller procesenergi. Du får et varmesystem, der er yderst klimavenligt med et lavt energiforbrug og høj driftssikkerhed, og du kan få ydelser op til 80 kW.

Gastech-Energi er ISO 9001-certificeret i salg og servicering af varmepumper

Læs mere

ELCO, CTC og IDM

Vi forhandler store varmepumper fra det europæiske firma ELCO, som vi er en del af, svenske CTC og østrigske IDM, som vi har tilbudt i en årrække. Alle er højteknologiske varmepumper med en særdeles god energiøkonomi med en SCOP-værdi på over 4.

ELCO Aerotop L og M er to serier af nyudviklede varmepumper, der yderligere kan bygges sammen med en eller flere af ELCOs kondenserende gaskedler i et perfekt fungerende hybridanlæg.

Kan styres med smartphone, tablet eller PC

Du kan nemt styre din store varmepumpe enten ved hjælp af en smartphone, tablet, notebook eller et BUS-system – eller ved hjælp af en ekstern styreenhed.

Større effekter ved kaskadeopbygning

Med flere varmepumper i kaskade får du en større effekt, hvis du har behov for dette. Alle modeller kan kombineres i en kaskadeopbygning. Nogle modeller har tilslutninger på bagsiden og kan derfor placeres med mindre afstand mellem enhederne.

Vi forhandler luft til vand-varmepumper fra ELCO, CTC og IDM.

CTC EcoAir 420

Luft til vand-varmepumpe

Luft til vand-varmepumpen EcoAir 420 fra det svenske kvalitetsmærke, CTC, er nem at installere og har både en høj effektivitet og et lavt lydniveau. Modellen kan kombineres med en række forskellige indedele og kan i øvrigt arbejde sammen m...

Læs mere her
ELCO Aerotop L

Luft til vand-varmepumpe

Aerotop L er konstrueret til større varmebehov som f.eks. institutioner, kontorbyggeri, lagerbygninger og boligblokke. Som stand-alone varmepumpe er Aerotop L god til lavtemperaturanlæg som nybyg, eller Aerotop L kan bygges sammen med en elle...

Læs mere her
ELCO Aerotop M

Luft til vand-varmepumpe

Aerotop M er konstrueret til middelstore varmebehov som f.eks. større villaer, boligblokke, institutioner og kontorbyggeri. Som stand-alone varmepumpe er Aerotop M god til lavtemperaturanlæg som nybyg, eller Aerotop M kan bygges sammen med en...

Læs mere her
IDM Terra AL 60 Max

Luft til vand-varmepumpe

IDM Terra AL 60 Max er specielt udviklet til bygninger hvor der kræves ekstrem høj driftssikkerhed og effekt, f.eks. skoler, plejehjem, hoteller og til industrielle formål. Med en afgivet effekt på hele 74,75 kW og mulighed for at bygge 5 e...

Læs mere her
IDM Terra AL Twin

Luft til vand-varmepumpe

Læs mere her

Vil du ringes op?

Kontakt os på telefon 8742 5979 eller mail i-salg@gastech.dk hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.