vi leverer procesbrændere

Store anlæg med stor betydning

Biogasfirmaet Ilsø Agro og Biogas har installeret en brænder til deres hedtvandsanlæg, som opgraderer biogas til naturgas. Både brænder og styring er leveret af os, og vi står også for at servicere gasbrænderen årligt.

Specialløsninger i stor skala

Har du brug en procesbrænder, som skal tilpasses efter størrelse og type, kan vi give råd, vejledning og faglighed. Vi kan håndtere alt fra planlægning og opbygning af luftopvarmningsanlæg til luftrensnings- og højtemperatursanlæg. Vores højtemperatursanlæg kan bruges i flere sammenhænge – som smelteovne til metal og mineraler, som teglovne eller som keramikovne for at nævne et par eksempler.

Vi kan designe brænderstyringer, så dine specifikke ønsker kan blive opfyldt. Vi er med hele vejen fra valget af den rigtige brænderstyring til den endelige montering af anlægget.

Se hvilke løsninger vi kan lave

Dansk Kvarts Sand

Dansk Kvarts Sand er af kvalitetssand til byggeri, fil­tersand til vandværker og sand til sandblæserier. En 4kW Eclipse brænder fra Gastech-Energi, leverer varmen til at tørre råsandet i en tørreovn inden levering til kunderne i Danmark og Europa.

KMC Derivat

KMC Derivat i Brande leve­rer fødevareingredienser baseret på kartoffelstivelse. Den modificerede stivelse tørres i en flashtørrer som sidste del af processen. Flashtørreren er forsynet med en Eclipse brænder på 3 MW med Honeywell styring. Brænderen og styringen er leveret af Gastech-Energi.

Ilsø Agro og Biogas

Dunphy brænder på 1,8 MW med tilhørende styring installeret af Gastech-Energi A/S i hedtvandsanlæg til opgradering af 8 mio. m3 biogas til naturgas årligt i samarbejde med HMN/Eniig. Gastech-Energi A/S varetager servicen af anlægget.

Har du også brug for en procesbrænder?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Vi kan skræddersy den specialløsning, der passer til netop dine behov. Du kan også gå på opdagelse i vores produktsortiment og se, hvilke standardløsninger du kan få.

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.