Service er altid i nærheden

Med 20 erfarne og pålidelige montører på vejene kan du regne med, at vi når hurtigt frem, hvis uheldet er ude for eksempel ved nedbrud.

vi yder brænderservice

Vi er der – uanset hvor og hvornår

Har du en serviceaftale med os, er du sikret hjælp, hvis der er nedbrud eller problemer med varme- eller brænderanlægget. Vi kommer desuden løbende på servicebesøg og optimerer anlæggets drift. På den måde minimerer du risikoen for pludselige stop og driftsforstyrrelser.

Vi tilbyder både serviceaftaler for anlæg, vi har installeret, og for anlæg, der er installeret af andre firmaer. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme. Du har mulighed for at få en tilpasset serviceløsning, afhængig af hvilken økonomi du ønsker i aftalen. Kontakt os her for at få et tilbud.

Du kan læse mere om brænderservice her.

Se hvad du får med en serviceaftale

Hurtig responstid

Vi reagerer hurtigt! Vores responstid er ned til 3 timer ved driftsstop på dit varme- eller brænderanlæg. Vores montører kan komme alle årets dage på alle tidspunkter af døgnet.

Døgnservice året rundt

Vi har en døgnvagt, så din virksomhed altid kan få hjælp ved driftsproblemer. Du kan få døgnservice på både produktionsanlæg og rumopvarmningsanlæg.

Optimering med resultater

Vi tjekker jævnligt dit anlæg, når du har en serviceaftale med os. Vi sikrer os, at dit anlæg bruger færrest mulige ressoucer - både til gavn for klimaet og for din virksomhed.

Branchens største know-how

Vi kender langt de fleste fabrikater inden for proces- og rumvarme, og vi har stor erfaring på området, hvilket ruster os til at løse eventuelle problemer.

Vi er i hele landet

Vores 20 montører er bredt fordelt over hele Danmark, og du kan derfor være sikker på, at der ikke er en montør langt væk fra dig.

Har du ikke en serviceaftale?

Vi kan selvfølgelig stadig hjælpe, hvis din virksomhed står uden serviceaftale, og der opstår problemer med varme- eller brænderanlægget. I sådan en situation pålægger vi et ekstragebyr ud over timetakst og kørsel til vores montør. Derfor anbefaler vi, at du tegner en serviceaftale på forhånd, inden uheldet er ude.

Servicebetingelser

Du kan finde mere om vilkårerne for vores serviceaftaler i vores salgs- og leveringsbetingelser og i vores kontrakt- og servicebetingelser. Klik på en af knapperne for at læse mere.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.