vi yder brænderservice

Den bedste service til brændere

Vi tilbyder markedets bedste industriserviceordninger med 20 højkvalificerede servicemontører på vejene, der er dedikeret til industriservice.

Brænderservice – vores spidskompetence

En kernekompetence hos Gastech-Energi er servicering af brændere. Vi bestræber os på at optimere driften i overensstemmelse med jeres virksomheds behov.

Vi er med vores over 20 specialuddannede servicemontører den største servicevirksomhed indenfor gasbrændere i industrien.

Vi dækker hele fastlandet og de brofaste øer. Derfor kan vi sikre, at der er minimums ventetid for dig, hvis der opstår driftsproblemer. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Se de forskellige serviceaftaler

Døgnservice

Serviceaftalen inkluderer sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel med fri montørassistance ved driftsstop 24 timer i døgnet hele året ekskl. reservedele.

Dagsservice

Denne type serviceaftale har sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel. Indeholder også dagservice med fri montørassistance ved driftsstop inden for normal arbejdstid*, ekskl. reservedele. *Mandag – torsdag 8.00-16.30, fredag 8.00-13.30

Eftersyn - tilkald efter regning

Serviceaftaler af denne typer har sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel ekskl. reservedele. Ved driftsstop er arbejdsløn og kørsel efter regning.

Servicebetingelser

Du kan finde mere om vilkårerne for vores serviceaftaler i vores salgs- og leveringsbetingelser og i vores kontrakt- og servicebetingelser. Klik på en af knapperne for at læse mere.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.