Miljøvenlig varme i industrien

Miljøvenlig varme i industrien

I industrien findes ingen standardløsninger. Hvert enkelt projekt er unikt og skal designes fra bunden til den pågældende opgave. Vi har specialiseret os i at levere komplette, industrielle projekter i eget design, og vi er Danmarks førende leverandør af avanceret brænderteknologi til alle grene af industrien. Det er vores opfattelse, at enhver proces kan optimeres.

Gastech-Energi besidder markedets mest omfattende knowhow om varme. Vi tilbyder industrien en række kompetencer, som kan sikre en optimal omsætning af en række energikilder til varme, i særdeleshed udnyttelse af spildprodukter og dermed energioptimering.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Design, konstruktion og optimering af alle former for varmeanlæg.
  • Forbrændingstekniske løsninger til luftrensning, luft-, vand- og dampopvarmning.
  • Integration af disse løsninger i bestående anlæg.

Vores kernekompetencer er afbrænding af flydende og gasformige brændsler med positiv brændværdi – for eksempel gasolie, svær fuelolie, spildolier, naturgas og andre gasser inkl. spildgasser.

Vores procesafdeling er bemandet af erfarne ingeniører og konstruktører, som er i stand til at yde topkvalificeret rådgivning og bistå ved projektering og installering af alle former for varmeanlæg. Indsatsen dækker hele spektret fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger i Danmark såvel som internationalt.

Alle løsninger designes på vores eget avancerede CAD-system. Det sikrer en optimal løsning uanset opgaven. Samtidig giver det den unikke fordel, at den enkelte systemløsning altid er fuldt dokumenteret og altid sidenhen kan ajourføres, optimeres eller udbygges.

Strålevarme og kaloriferer til store arealer

Til opvarmning af store arealer er strålevarmeløsninger ofte den innovative, energieffektive, hurtige, installationsvenlige og støjsvage løsning, som kan tilpasses alle behov. Kaloriferer er en god og energiøkonomisk løsning til opvarmning af rum med en lav lofthøjde og er et godt alternativ til strålevarme.

Gas- og oliebrændere

Gastech-Energi samarbejder med verdens førende producenter af brænderudstyr. De er alle kvalitetsudbydere, og dermed med til at sikre driftsstabilitet og økonomi i vores løsninger.

Vi kan tilbyde at designe styringer til alle typer af brændere. Brænderstyringerne udføres, så de er mest muligt brugervenlige; dvs. veldokumenterede og overskuelige samtidig med, at de lever op til de nyeste standarder. Vi rådgiver gerne vores kunder i valg af den rigtige brænderstyring til den aktuelle applikation, og vi vejleder i forståelse og tolkning af de forskellige standarder for brænderstyringer.

Gastech-Energi samarbejder med verdens førende producenter af brænderudstyr.

Gastech-Energi samarbejder med verdens førende producenter af brænderudstyr.

Gastech-Energi samarbejder med verdens førende producenter af brænderudstyr.

Vil du ringes op?

Kontakt os på telefon 8742 5979 eller mail i-salg@gastech.dk hvis du vil vide mere om hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.