Serviceaftale for brændere. Service af en af Gastech-Energis 20 servicemontører
Serviceaftale for brændere. Service af en af Gastech-Energis 20 servicemontører

Serviceaftale for brændere

En kernekompetence hos Gastech-Energi er servicering af brændere. Vi bestræber os på at optimere driften i overensstemmelse med vores kunders behov. Vi er med vores 20 specialuddannede servicemontører den største servicevirksomhed indenfor gasbrændere i industrien. Vi dækker hele fastlandet og de brofaste øer. Vi kan derfor sikre, at der er minimums ventetid for dig, hvis du får driftsproblemer. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Vælg serviceordning

Vi passer altid din installation, forudsat der er tegnet en af nedenstående fire aftaler.

Døgnservice

Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel med fri montørassistance ved driftsstop, 24 timer i døgnet hele året rundt. Det er ekskl. reservedele.

Dagservice

Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel. Dagservice med fri montørassistance ved driftsstop inden for normal arbejdstid. Det er ekskl. reservedele.

Normal arbejdstid:

Mandag-torsdag 08.00-16.30, fredag 08.00-13.30

Eftersyn – fast pris

Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel. Ved driftsstop er arbejdsløn og kørsel efter regning. Det er ekskl. reservedele.

Eftersyn – efter regning

Det lovpligtige eftersyn bliver udført efter regning. Aftalen berettiger ligeledes, at vi ved behov afhjælper øvrige problemer på installationen. Dette gøres også efter regning.

Priser

Prisen afhænger af mange faktorer. Derfor skal vi foretage en individuel gennemgang af din brænder, hvor vi kigger på størrelse, opbygning og fabrikantens anvisninger.

Servicebetingelser

For flere detaljer om vores serviceaftaler, læs venligst:
Kontrakt- og servicebetingelser for Industriservice
Salgs- og leveringsbetingelser

Har du ikke en serviceaftale, men brug for akut hjælp?

Hvis du ikke har en serviceaftale hos os, vil vi foretage en individuel gennemgang af dine brændere. Hvis vi sender en servicemontør ud, skal der også indgås en serviceaftale med Gastech-Energi med det samme. Hvis dine brændere ikke har været vedligeholdt korrekt i forhold til de lovpligtige serviceintervaller, kan vi ikke sikre, at vi vil tegne en serviceaftale med dig. Dette er op til de individuelle sager.

Vil du ringes op?

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen, så du kan ringe ind for et uforpligtende tilbud på 7010 1570. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

Rullende værksted

Døgnbemandet vagtordning

Med en døgnserviceaftale er du altid sikret hjælp på alle tidspunkter i døgnet.

Hurtig hjælp med en serviceaftale

Ingen ventetid

Vores service er den bedste på markedet, og vores servicemontører kommer altid så hurtigt, de kan. Derfor stræber vi efter, at vores servicemontører kan være hos dig inden for tre timer på fastlandet og brofaste øer.

Hurtig hjælp med en serviceaftale

Rullende værksteder

Servicemontørernes biler er komplette, rullende værksteder, der medbringer mange gængse reserve- og sliddele, så eventuelle reparationer kan udføres på stedet.

Gastech servicetelefoner har åben for akut opstået situationer

Mange års erfaring

Vi har over et halvt århundredes erfaring i at levere sikre, lønsomme og miljøvenlige energiløsninger til både erhverv, institutioner, boligforeninger og fjernvarmemærker. Derfor ved vi bedre end nogen, hvad oppetid og driftsoptimering betyder. Uanset om der er tale om storindustri eller mindre produktionsvirksomheder.

Undgå dyre regninger med en Tryghed+-serviceaftale

Service på næsten alle mærker

Vi tilbyder serviceaftaler på næsten alle mærker. Alle mærker fra Gastech-Energi er understøttede mærker. Ring eller skriv til os for at høre, om vi understøtter dit mærke.

højtuddannede servicemontører med stor erfaring

Eksperthjælp

Når du ringer til Gastech-Energi, får du altid eksperthjælp. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, og de bliver altid opdateret og uddannet med den seneste viden.