Gastech servicebil klar til at køre ud

Serviceaftale for strålevarme og gaskaloriferer

Gastech-Energi tilbyder markedets bedste serviceaftaler for strålevarme og gaskaloriferer. En serviceaftale hos Gastech-Energi dækker din strålevarme og gaskalorifer, så du minimerer pludselig stop og driftsproblemer. Vores faglig dygtige servicemontører er fordelt over hele landet og står til rådighed for dig. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Vælg serviceaftale

Vi tilbyder en fast pris på eftersyn og efter regning. En serviceaftale hos Gastech-Energi omfatter faste serviceeftersyn i aftaleperioden. Alt efter drift, alder og stand udfører vi eftersyn hvert år eller hvert andet år. Du er derfor altid sikret, at du får den hjælp, som din strålevarme eller gaskalorifer har brug for. Da dit varmeanlæg er unikt, tilbyder vi, at du kan ringe til vores dygtige medarbejdere på 7010 1570 og få et tilbud på en serviceaftale.

Priser

Prisen afhænger af mange faktorer. Derfor skal vi foretage en individuel gennemgang af din strålevarme eller gaskalorifer, hvor vi kigger på størrelse, antal varmeanlæg, opbygning og fabrikantens anvisninger.

Servicebetingelser

For flere detaljer om vores serviceaftaler, læs venligst:
Kontrakt- og servicebetingelser for Industriservice
Salgs- og leveringsbetingelser
Har du ikke en serviceaftale, men brug for akut hjælp?

Hvis du ikke har en serviceaftale hos os, vil vi foretage en individuel gennemgang af din strålevarme eller gaskalorifer. Hvis vi sender en servicemontør ud, skal der også indgås en serviceaftale med Gastech-Energi med det samme. Hvis dine varmeanlæg ikke har været vedligeholdt korrekt i forhold til de lovpligtige serviceintervaller, vil vi være nødt til at foretage en individuel beslutning, om vi vil lave et eftersyn og tegne en serviceaftale på dine varmeanlæg.

Vil du ringes op?

Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar ved telefonen, så du kan ringe ind for et uforpligtende tilbud på 7010 1570. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

Rullende værksted

Faste serviceeftersyn

Du er altid sikret faste serviceeftersyn med en serviceaftale, som passer til netop din strålevarme eller gaskaloriferer.

Hurtig hjælp med en serviceaftale

Døgnservice

Med en serviceaftale for gaskalorifere er du altid sikret 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Du skal derfor aldrig være bange for længerevarende nedbrud i lang tid. Vi tilstræber os på en tilkaldetid inden for tre timer, uanset hvor du er i landet.

Hurtig hjælp med en serviceaftale

Mange års erfaring

Vi har over et halvt århundredes erfaring i at sikre og servicere energiløsninger til erhverv og private. Derfor ved vi bedre end nogen anden, hvad oppetid og driftsproblemer betyder.

Gastech servicetelefoner har åben for akut opstået situationer

Service i topkvalitet

Vores service er den bedste på markedet, og vi sikrer altid, at kunden er tilfreds, og at problemet bliver løst. Vores service er altid udført i overensstemmelse med gasreglementet og fabrikanternes anvisninger.

Undgå dyre regninger med en Tryghed+-serviceaftale

Service på næsten alle mærker

Vi udfører service på næsten alle mærker af strålevarme og gaskaloriferer. Alle mærker fra Gastech-Energi er understøttede mærker. Ring eller skriv til os for at høre, om vi understøtter dit mærke.

højtuddannede servicemontører med stor erfaring

Eksperthjælp

Når du ringer til Gastech-Energi, får du altid eksperthjælp. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, og de bliver altid opdateret og uddannet med den seneste viden.