Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Miljøvenligt naturgasfyr

Naturgasfyr er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret omsætter energien i naturgas til varme i dit hjem. Gastech-Energi forhandler kvalitetsprodukter fra Elco og Geminox. Producenten er fransk, men ejeren er tysk. På den måde får du det bedste fra to kulturer: Fransk æstetik og tysk teknik og kvalitet.

Spar op til 20% med et Elco/Geminox naturgasfyr

Vælger du et Elco eller Geminox naturgasfyr, mærker du forskellen med det samme. Både på varmeregningen og på følelsen af at stå med et kvalitetsprodukt, der aldrig svigter. Se vores sortiment af naturgasfyr her.

Elco og Geminox naturgasfyr byder på en særdeles god driftsøkonomi. Det skyldes blandt andet et stort såkaldt modulationsområde samt kondenserende drift. Et stort modulationsområde betyder, at naturgasfyret tilpasser sig det aktuelle driftsniveau, uden at det går ud over effektiviteten eller miljøet.

Kondenserende naturgasfyr – for den mest effektive, miljøvenlige varme

At naturgasfyret er kondenserende betyder, at fyret udnytter naturgassen næsten fuldstændigt. I praksis sker det ved, at den røggas, der skabes ved forbrænding af naturgassen, nedkøles til 35-45°C, inden den sendes ud i skorstenen. I ældre olie- eller gasfyr har røggassen typisk en temperatur på mellem 100°C og 170°C.

Den kondenserende teknik betyder, at man får overført den fulde energi til varmeanlægget, og at man dermed holder varmen inde i boligen. Resultatet er maksimal udnyttelse af energien og perfekt varmekomfort samtidig med, at man reducerer udledningen af CO2.

Lang levetid

Elco og Geminox naturgasfyr er ikke blot driftsøkonomiske på kort sigt. Teknik og materialer er optimerede til mange års problemfri drift. Avanceret, gennemprøvet elektronik fra Siemens samt Grundfos cirkulationspumper og gedigne rustfri materialer – således er både brænder, varmeveksler og den indbyggede varmtvandsbeholder fremstillet i rustfrit stål.

Elco og Geminox naturgasfyr - nemme at placere

Elco og Geminox gasfyr er designede, så de nemt kan passes ind i et bryggers – eller køkken for den sags skyld. Det diskrete design og de kompakte mål gør det muligt at placere anlægget hvor som helst.

Kombiner med solvarme

Det er en rigtig god idé at kombinere naturgasfyret med solvarmepaneler. Et solvarmeanlæg omsætter solens stråler til energi, som kan udnyttes til opvarmning af boligens varme brugsvand. I sommermånederne kan solvarmeanlægget typisk levere energi nok til at producere alt det varme vand, og i resten af året vil det være et rigtig godt supplement til naturgassen. Med et solvarmeanlæg i kombination med naturgasfyret sparer du ekstra mange penge på varmeregningen samtidig med, at miljøbelastningen reduceres til et minimum.

Produktnyheder

Nyhed: Elco Thision Mini

Thision Mini er et supereffektivt kondenserende naturgasfyr, der byder på den allernyeste energiteknik, uovertruffen varme- og varmtvandskomfort og et attraktivt ydelses- og prisforhold. Thision Mini byder også på et kompakt, elegant design, og kan installeres næsten overalt i boligen.

Elco Thision Mini kan anvendes i en hybridløsning med luft-til-vand varmepumpen Elco Aeropur. Hybrid opvarmning er en kombination af et naturgasfyr og en varmepumpe. Fyret bliver kun anvendt som suppleringsvarme, når det bliver rigtig koldt; resten af tiden vil varmepumpen sørge for opvarmningen. Hybrid opvarmning er en superøkonomisk løsning. Læs mere om hybrid opvarmning.

Geminox’ THS-serie skifter navn til Elco Thision S

Geminox’ THS-serie skifter navn til Elco Thision S i løbet af 2016. Du får samme kvalitet fra samme producent – bare med et andet navn. Geminox’ ZEM-serie hedder stadig Geminox.

Pris på naturgasfyr

Prisen på en installation med et naturgasfyr er individuel. Vi samarbejder med VVS-installatører over hele landet som kan give et uforpligtende tilbud. Find din lokale ekspert her. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 8742 5959 eller udfylde kontaktformularen, og vi hjælper dig videre.

Hvis du vil vide mere om gasfyr, henviser vi til vores vidensside.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt gasfyr

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.