Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Garanti og service

En serviceaftale med Gastech-Energi sikrer dig hurtig hjælp, når behovet er der. Ligesom med vores varmepumper, tilbyder vi forskellige aftaler til forskellige behov.

Gastechs Tryghed-aftale dækker de lovpligtige serviceeftersyn og frie tilkald af servicemontør ved driftsstop og funktionsfejl på gasfyret.  Vi tilbyder Gastech Tryghed på alle gængse mærker af gasfyr.

Gastech Tryghed+ dækker det samme inklusiv nødvendige reservedele. Kan tegnes på udvalgte produkter.

Gastech Total tryghed serviceaftale på Elco / Geminox naturgasfyr

Når du køber et Elco eller Geminox naturgasfyr, kan du få tilbudt en Total Tryghed serviceaftale.

Køber du et Geminox ZEM gasfyr eller en ELCO Thision Mini kan aftalen forlænges i op til 15 år. På et ELCO Thision S / Thision S Compact gasfyr kan vi tilbyde helt op til 20 års garanti og service.

Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, eftersyn hvert andet år af anlægget og nødvendig udskiftning af reservedele. Alt er indeholdt i serviceprisen.

Du er med andre ord total sikret imod uforudsete udgifter til driften af dit gasfyr. Vi kalder det Total Tryghed – og det er præcis, hvad det er!

Højtuddannede specialister

Vores servicemontører er højt uddannede specialister, der er erfarne i at varetage alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af gasfyr. Montørerne er specialuddannede på vores eget uddannelsescenter.

Et væsentligt element i uddannelsen af vores montører er en miljøbevidst tankegang. På ethvert besøg tjekker vi om gasfyret er indstillet korrekt, så der ikke udledes unødig CO2 og gasforbruget er fornuftigt.

Økonomisk og miljøvenlig drift

Husk at følge fabrikantens anvisninger vedrørende vedligeholdelse og eftersyn af dit gasfyr. Et velholdt gasfyr er med til at sørge for, at du får den maksimale ydelse, effektivitet og afkast på din investering i en mere bæredygtig energiløsning. Hvis du foretrækker at lade den slags være op til de professionelle, så anbefaler vi vores Trygheds servicepakke. Ellers kan du læse vores gode råd til drift og vedligeholdelse ved at følge dette link.

installation-gasfyr-2
installation-gasfyr
display-elco-thision-mini-600x400

Comments are closed.