Beregn din besparelse på varmeregningen

Se, hvor meget du kan spare på din varmeregning ved at skifte til en ny varmeløsning.

Beregn her

Se, hvor meget du kan spare på din varmeregning

Få håndværkerfradrag

Du har mulighed for at bruge dit håndværkerfradrag, når du udskifter din gamle varmeløsning med et nyt og energieffektivt gasfyr. Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inkl. moms og ikke for materialer.

Det betyder, at du kan trække arbejdslønnen til installationen af gasfyret fra i skat, men ikke selve gasfyret.

Så meget kan du få i fradrag

En husstand med to voksne kan få fradrag for arbejdsløn på op til 25.800 kr. i 2022. Du skal være opmærksom på at håndværkerfradraget skrottes pr. 1. april 2022. Hvis du vil bruge håndværkerfradraget i 2022, skal arbejdet som udgangspunkt være udført senest den 31. marts 2022 for at få fradrag, mens regningen for arbejdet som udgangspunkt skal være betalt senest den 31. maj 2022. Fradragets skatteværdi er ca. 26 %.

Det betyder, at hvis arbejdslønnen til installationen af dit nye gasfyr koster 15.000 kr. inkl. moms, så sparer du 3.900 kr. inkl. moms.

Sådan får du fradrag

Hvis du vil benytte dit håndværkerfradrag, skal du logge på skat.dk og følge vejledningen for indtastning af håndværkerfradrag.

3 ting du skal være opmærksom på:

  • Arbejdet skal betales elektronisk med fx dankort, MobilePay eller netbank og ikke med kontanter, hvis du vil benytte håndværkerfradraget.
  • Arbejdslønnen skal fremgå af din faktura.
  • Du skal huske at gemme din dokumentation for det udførte arbejde.

Du kan indberette og læse mere om håndværkerfradraget her.

Bestil et tilbud fra din lokale VVS-installatør

Din lokale VVS-installatør samarbejder med Gastech-Energi og kan rådgive dig om den rigtige varmeløsning.

Bestil tilbud

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om miljørigtige gasfyr og dine muligheder for tilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.