Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Tilskud til nyt gasfyr i 2018

Ønsker du et nyt tilskud, men er du usikker på, hvad du kan få af tilskud dertil? Tilskuddene til gasfyr ændrer sig. Her kan du læse, hvordan tilskuddene er til gasfyr i 2018.

Mulighed for tilskud i 2018

I 2018 er det muligt at søge tilskud til udskiftning af ikke-kondenserende gasfyr. Beløbet varierer afhængigt af type gasfyr og dit energiselskab. Vi anbefaler derfor, at du henvender dig til dit energiselskab fore at høre, hvad de tilbyder af tilskud.

Håndværkerfradrag i 2018

Udover direkte tilskudsmuligheder, kan du i 2018 benytte ordningen med håndværkerfradrag, hvor hvert medlem af husstanden over 18 år kan få fradrag for håndværkerudgifter på op til kr. 12.000 på selvangivelsen. Ordningen omfatter også håndværkerudgifter i forbindelse med udskiftning af boligens varmeanlæg.

Læs mere om håndværkerfradrag her

Miljøvenligt gasfyr til naturgas

Naturgasfyr er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan naturgasfyret omsætter energien i naturgas til varme i dit hjem. Gastech-Energi forhandler kvalitetsprodukter fra Elco og Geminox. Producenten er fransk, men ejeren er tysk. På den måde får du det bedste fra to kulturer: Fransk æstetik og tysk teknik og kvalitet.

Besparelser betaler for anlægget

Investering i grøn varme er ikke blot en god investering for miljøet og samvittigheden. Det giver også væsentlige økonomiske fordele. Du vil tjene penge fra dag 1, og i langt de fleste tilfælde vil besparelserne betale hele investeringen set over en 5- eller 10-årig periode. Jo ældre det eksisterende varmeanlæg er, jo større er besparelsen, og jo hurtigere tjener det nye sig selv hjem.

Beregn din besparelse her.

Vil du vide mere?

Kontakt os, hvis du vil vide mere om miljørigtige varmeløsninger og dine muligheder for tilskud. Vi samarbejder med erfarne VVS-montører, over alt i Danmark. VVS-montøren hjælper dig meget gerne med ansøgning om tilskud og øvrige formaliteter.

Tilskud til varmepumpe

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.