Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Geminox / Elco gaskedel – Kondenserende gaskedler
med lang levetid og problemfri drift

Gaskedler er en effektiv og meget miljøvenlig varmekilde. Men det er ikke ligegyldigt, hvordan en gaskedel omsætter energien i naturgassen til varme.

Gastech-Energi har gaskedler til ethvert behov. Vi forhandler Geminox og Elco. Producenten er fransk, men ejeren er tysk. På den måde får du det bedste fra to kulturer: Fransk æstetik og tysk teknik og kvalitet.

Fordele ved en gaskedel fra Geminox og Elco

Vælger du en gaskedel fra Gastech-Energi, mærker du forskellen med det samme. Du står med et kvalitetsprodukt, der er nemt at installere, og som aldrig svigter.

Geminox / Elco gaskedler byder på en særdeles god driftsøkonomi. Det skyldes blandt andet et stort modulationsområde samt kondenserende drift.

Lang levetid

Geminox og Elco gaskedler er ikke blot driftsøkonomiske på kort sigt. Teknik og materialer er optimerede til mange års problemfri drift. Avanceret, gennemprøvet elektronik fra Siemens, Grundfos cirkulationspumpe og gedigne rustfri materialer – således er både brænder, varmeveksler og den indbyggede varmtvandsbeholder fremstillet i rustfrit stål.

Geminox / Elco gaskedler er nemme at placere

En Geminox / ELco gaskedel er designet, så den nemt kan passe ind i et bryggers eller køkken. Det diskrete design og de kompakte mål gør det muligt at placere anlægget hvor som helst.

Kombination med solvarme

Det er en god idé at kombinere gaskedlen med solvarme. I sommermånederne kan solvarmeanlægget typisk levere energi nok til at producere alt det varme vand, og i resten af året vil det være et rigtig godt supplement til naturgassen.

Med et solvarmeanlæg kombineret med gaskedlen sparer dine kunder ekstra mange penge på varmeregningen samtidig med, at miljøbelastningen reduceres væsentligt.

Garanti og service på gaskedler

Vi kan tilbyde op til 15 års garanti og service på Geminox ZEM gaskedler og helt op til 20 år på Geminox THS gaskedler. På Elco Thision Mini tilbyder vi op til 10 år.

Læs mere om vores serviceaftaler her.

Comments are closed.