Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Varmepumper, naturgasfyr, solvarme og brændere

Med 70.000 servicekunder er Gastech-Energi den største private salgs- og servicevirksomhed for varmeinstallationer som naturgasfyr, jordvarme, varmepumper og solvarme i boliger samt brændere til industri.

Med 160 medarbejdere og mere end 90 kørende serviceværksteder, heraf 70 på privatmarkedet, er vi i stand til at sikre miljøvenlig varme størstedelen af døgnet.

Gastech-Energi blev etableret i 1992 med speciale i miljørigtig forbrændingsteknik og opvarmning.

I dag er vi en del af ELCO Heating Solutions der, ligesom os, brænder for naturgas, jordvarme og varmepumper. ELCO Heating Solutions ejes af Ariston Thermo Group.

På boligområdet arbejder vi i dag med naturgasfyr, som i praksis udnytter energien tæt på 100% med et minimum af emission og forurening. Vi tilbyder varmepumper og solvarmeanlæg, der gør, at vi i praksis kan levere helt fossilfri opvarmning baseret på solenergi.

Til industrien leverer vi effektive opvarmningsløsninger baserede på samme teknologier og har spidskompetencer inden for luftrensning, udnyttelse af spildvarme og miljørigtig udnyttelse/bortskaffelse af spildprodukter, så de på en miljørigtig måde bliver nyttiggjort.

Gastech-Energi A/S har således altid arbejdet med grøn varme i dets egentlige betydning: Optimal udnyttelse af energien med minimale miljøgener og optimal drift med minimum af spild og forurening.

Værdier

Gastech-Energi A/S ønsker ikke sidde og vente på, hvad andre vil og gør. Gastech-Energi A/S vil følge egne strategier og den vej, som vi tror på er optimal for Gastech-Energi A/S.

Gastech-Energi A/S’ værdier bygger på respekt.

  • Vi lytter og tænker før vi handler, men vi handler – Ansvarlighed
  • Vi gør som vi siger – Troværdighed
  • Vi tør sige, hvad vi mener – Åbenhed
  • Vi holder orden i eget hus – Professionalisme

Vision

Gastech-Energi A/S vil være markedets bedste, når det kommer til effektive, bæredygtige løsninger med naturgasfyr, jordvarme, varmepumper, solvarme og brændere for private og erhverv.

Kernekompetencer

Miljøvenlig varme til industrien

Gastech-Energi A/S’ kernekompetence er knowhow, design og konstruktion af forbrændingstekniske løsninger til luftrensning, luft-, vand- og dampopvarmning samt integration af disse løsninger i kundernes anlæg.

Gastech-Energi A/S’ kernekompetence er afbrænding af flydende/gasformige brændsler med positiv brændværdi (biogas, olie, svær fuel, spildolier, naturgas eller andre gasser inkl. spildgasser).

Vi brænder for opvarmning – naturgas, jordvarme og solvarme til private!

Gastech-Energi A/S’ kernekompetence inden for opvarmning er ekspertise/knowhow inden for naturgas, varmepumper og solvarme samt varetagelse af de efterfølgende forpligtigelser over for kunden.

For Gastech-Energi A/S er VVS-installatørerne de primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne – Gastech-Energi A/S installerer ikke selv hverken nu eller i fremtiden.

Og så giver vi trygheden med en stærk serviceaftale til erhverv og private

Kernekompetencen inden for service er knowhow på alle betydende produkter i markedet: en geografisk spredning, der sikrer kunderne hurtig og kompetent service samt professionel support.

Gastech-Energi A/S vil til stadighed være den foretrukne servicepartner for professionelle såvel som private aktører i markedet. Vi arbejder for alle betydende serviceudbydere som underleverandør eller hovedentreprenør.

Samarbejdet med ELCO Heating Solutions

Hos Gastech-Energi er vi stolte over at være en del af ELCO Heating Solutions, og dermed Ariston Thermo Group.

Om ELCO Heating Solutions

ELCO har været et etableret varemærke i hele Europa i mere end 80 år. I årtier har ELCO været på forkant med teknologien bag brændere, kondenserende kedler og solenergi. ELCO har installeret mere end 1,7 millioner varmeanlæg overalt i Europa. ELCO Heating Solutions er en af Europas største spillere på servicemarkedet med mere end 800 servicemontører i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig og England.

Varmeløsninger fra ELCO omfatter intelligent, energibesparende teknologi, der kan opfylde alle de krav, som et projekt stiller. Alle varmeløsninger understøttes af førsteklasses service og eftersalgssupport – lige fra indledende rådgivning til løbende vedligeholdelse.

ELCO Heating Solutions er en del af Ariston Thermo Group.

Om Ariston Thermo Group

Ariston Thermo Group er en italiensk familievirksomhed med 6.600 medarbejdere og produktionssteder i hele verden og salg i 150 lande. Ariston Thermo Group har et bredt sortiment og en stærk profil i udvikling af energieffektive og miljøvenlige produkter. Ariston Thermo Group har fokus på at levere løsninger til kunderne, såvel i form af de rigtige systemløsninger som service og vedligeholdelse af disse. Ariston fokuserer ligesom Gastech-Energi på at levere bæredygtige løsninger med integritet og effektivitet.

For Gastech-Energi sikrer samarbejde med ELCO Heating Solutions og Ariston Thermo Group en fortsat positiv udvikling af virksomheden såvel på servicemarkedet som salg af produkter på det danske marked.

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Trustpilot

Comments are closed.