Energioptimering af dit hus med et gasfyr

Overvejer du ligesom mange andre danskere at energioptimere dit hus? En stor del af en energioptimering er at se på varmekilden. Med en energiberegning vil du opdage, at der kan være en stor energibesparelse at hente, hvis du skifter fra enten oliefyr eller et gammelt gasfyr til et nyt gasfyr.

Dit gamle gasfyr har måske udtjent sine dage, og du bør derfor overveje at udskifte gasfyret, hvis du vil energioptimere dit hus. Et gammelt gasfyrs vedligeholdelsesgrad er stigende, og det kan derudover bruge meget energi på at holde huset varmt. Med en energiberegning kan du beregne, hvor stor din energibesparelse vil være.

Læs også: Så længe holder dit gasfyr.

Energioptimering af dit hus og dit gamle gasfyr

En energioptimering indebærer alt, der optager energi til lys, varme og elektrisk udstyr. En energioptimering opnås ved at optimere alt det udstyr, som bruger energien i huset. Ofte er den største energikilde for danskerne varme i huset. Især om vinteren fyrer danskerne op for varmen, hvor der kan ske store energitab, hvis huset ikke er isoleret korrekt, eller varmekilden bruger unødvendig meget energi. Hos Gastech-Energi er vi eksperter i varmekilder og gasfyr, og vi kan derfor vejlede dig i præcis hvilket gasfyr, du har brug for, hvis du vil opnå den bedst mulige energioptimering og energibesparelse af dit hus.

Energiberegning af dit hus

Uanset om dit hus’ varmekilde er et oliefyr eller allerede et gasfyr, kan dit hus energioptimeres. Et gammelt gasfyr kan være dyrt i vedligeholdelsesomkostninger, og måske bruger det gamle gasfyr også for meget energi på at holde dit hus varmt. Hvis du har et oliefyr, der er mere end ti år gammelt, skal du også overveje, om det kan betale sig at fortsætte med det i stedet for et gasfyr. Du kan her beregne din besparelse fra oliefyr til et gasfyr eller beregne din besparelse fra et ældre gasfyr til et nyt gasfyr.

Tilskud til energiforbedringer

Regeringens nye energiaftale har som mål at reducere CO2-udslippet frem til 2020. Derfor vil private og virksomheder få tilskud, når de vælger miljøvenlige varmekilder. Herved kan du spare yderligere, imens du stadig sparer på energien og energioptimerer dit hus.

Du kan få tilskud til energiforbedringer ved følgende:

  • Udskiftning eller optimering af dit gasfyr
  • Etablering af solvarme (som kan kombineres med et gasfyr)
  • Regulerende pumper, for eksempelvis en cirkulationspumpe, som er i gasfyr

Læs også: Seneste nyt om energitilskud.

Energioptimér dit hus med et miljøvenligt gasfyr

Et naturgasfyr er effektivt og miljøvenligt, men derfor er det ikke ligegyldigt, hvordan gasfyret omsætter energien i naturgas til varme i dit hjem. Gastech-Energi forhandler kun kvalitetsgasfyr, som omsætter energien på en forsvarlig og miljøvenlig måde. Læs mere om vores gasfyr eller ring til os.

Få et tilbud på et nyt energibesparende gasfyr

Vil du vide, hvilket gasfyr der passer til dit behov og din bolig?
Så se her, hvordan du nemt bestiller et tilbud.

Hvilke gasfyr er de bedste?

Kondenserende naturgasfyr giver den mest effektive og miljøvenlige varme. At gasfyret er kondenserende betyder, at gasfyret udnytter naturgassen næsten fuldstændigt. Derfor formår gasfyret at udnytte energien maksimalt og dermed også reducere udledningen af CO2.