særlig serviceaftale til få udvalgte gasfyr
særlig serviceaftale til få udvalgte gasfyr

Total Tryghed – særlig serviceaftale til få udvalgte gasfyr

Når du køber et nyt gasfyr fra ELCO eller Geminox hos Gastech-Energi, kan du få en 4-årig Total Tryghed-serviceaftale med i købet.

Særlige betingelser

Efter den 4-årige periode får du tilbudt at fortsætte serviceaftalen mod en betaling på 2.150 kr. pr. år. (Bindingsperiode 6 mdr.). Har du købt et Geminox ZEM gasfyr eller ELCO Thision Mini, kan serviceaftalen forlænges, til fyret er 15 år gammelt. Har du købt et ELCO Thision S2 / Thision S2 Compact gasfyr, kan serviceaftalen forlænges, til fyret er 20 år gammelt.

Serviceaftalen gælder kun de ovennævnte gasfyr, som er købt hos os eller af en af vores forhandlere, hvor serviceaftalen er medkøbt. Samtidig skal serviceaftalen fortsættes direkte i forlængelse af den 4-årige aftaleperiode. Aftalen kan altså ikke opsiges og efterfølgende genoptages.

Med en Total Tryghed-serviceaftale er du til gengæld totalsikret imod uforudsete udgifter til driften af dit gasfyr i op til 20 år.

Total Tryghed

Særlig serviceaftale ved køb af nyt ELCO eller Geminox gasfyr.

Bemærk!

Inkluderer også gratis reservedele.

Serviceaftalen dækker:

Periodisk eftersyn hvert 2. år
Gratis servicebesøg
Arbejdsløn/kørsel
Gratis reservedele

Find din lokale forhandler.

Din lokale ekspert kan rådgive dig om, hvilken løsning der en den rigtige til netop dit hus og om muligheder for tilskud.