GRØN DONATION

Vi støtter grønne ildsjæle

Alle efterårets deltagere

I oktober 2022 støttede vi Munkebjerg Friskole med 12.500 kr.
Du kan se alle vinderne af Grøn Donation her.

Grøn Donation støtter en klub, forening eller skole, der gør noget særligt for at hjælpe vores natur og klima.

Der er endnu ikke sat dato for næste ansøgningsrunde.

Følg med i Grøn Donation ved at følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så bliver du løbende holdt opdateret.

Vinder
Munkebjerg Friskole Vi vil gerne skabe Naturens klasseværelse. Et område på skolen, hvor vores udeskole kan have en ramme. Vi ønsker materialer til at bygge plantekasser, et udekøkken, flere bålsteder, jord og spiselige planter, læhegn, overdækning og klasseborde.
Aalestrup Naturefterskole Vi vil gerne igangsætte et grønt projekt, med etablering af køkkenhaver til eleverne, så vi kan oprette et valgfag, der hedder "Fra jord til bord". Eleverne skal lære om jordbrug, og anlæggelsen af køkkenhaven skal integreres i undervisningen.
Glostrup Fodbold Klub (GFK) Vi har et stort ansvar for vores medlemmer og vores samfund. Derfor forsøger vi at tænke bæredygtighed ind, der hvor det er muligt. Næste projekt er, at udskifte vores fodbolde til bæredygtige fodbolde, og videregive de gamle fodbolde til trængte.
Aalborg Søspejdere Som spejder lover man at værne om naturen. Som søspejder er der fokus på havmiljøet. Derfor vil Aalborg Søspejdere samle affald langs kysten og lære at passe på naturen.
FDF Frederiks Vi vil gerne løfte området ved at fjerne vores opbevaringscontainer og erstatte den med en bålhytte med opbevaringsplads.
Toftlund Distriktsskole Vi vil lave et udemiljø, der skærper nysgerrigheden, udfordrer sanserne, udvikler færdigheder, viden og interesse for bæredygtighed.
Vindinge Rideklub Vores grønne projekt handler om at få beplantning på området omkring vores nye hestestald. Samtidig ønsker vi at anlægge en terrasse, hvor børn og unge kan nyde naturen, hinanden og se deres heste på folden.
4H Lolland Vi har et ønske om at få lavet en bålplads ved vores sheltere i vores grønne område.
Haarby Håndbold Vi har etableret 3 beach handball baner med volde omkring. De volde vil vi rigtig gerne beplante med hjemmehørende planter til gavn for insekterne. Det vil være en win/win i forhold til, at vi vil have minimal vedligehold, og samtidig gavner naturen.
Foreningen for genoprettelse af Tastum sø Vi vil lave et rekreativt naturområde med basis for stor biodiversitet. Allerede i dag findes et rigt fugle-, dyre- og planteliv.
Holsted Golfklub Vi har på det seneste plantet ca. 1000 lærke- og bøgetræer som afskærmning og adskillelse af golfbanen. Det er til glæde for spillerne samt godt for det rige dyreliv som findes på banen. Andre yderområder får lov at gro vildt som led i biodiversitet.
Hareskovens Lilleskole Ledelsen og bestyrelsen vil gerne have solceller på taget, så vi kan være et forbillede, og samtidig producere grøn strøm til vores skole.
DII Kridthuset Højbjerg Vi skal have plantet en masse frugttæer og buske, bambus, græsser, blomsterbuske og plantekasser.
Gudbjerglundforening med en mindelund Vi vil gerne plante en masse planter for at bevare naturen.
Dragør Tennis Vi vil installere et nyt, effektivt og intelligent vandingsanlæg, samt to nye hybridbaner, der kan reducere vores energiomkostninger og energiforbrug betragteligt.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og følg med i afstemningen og se vinderen.