Fuelriders MC

Fuelriders MC rydder op i Tune

2020

Kort om os

Vi er en motorcykel klub med 15 aktive medlemmer, 2 støttemedlemmer og en åben Facebookside med pt. 742 medlemmer. Vi holder til i en nedlagt landejendom i Tune, hvor vi har bygget alt selv. Stort 100 kvm. barlokale, billard stue og pejsestue.

Vores grønne projekt

Vi vil gerne gøre mere for og sammen med lokalbefolkningen i Tune. Samle idrætsforeninger og samle affald og andet op, så byen fremtræder pæn og ren. Ligeledes tilbyde pensionister at være behjælpelige med hæk-klipning ect.

Donationen går til

Vi vil gerne installere en varmepumpe i vores klubhus. Det gamle oliefyr forurener og er dyrt. Da vi nok er den MC klub i Danmark med det mindste kontingent i forhold til de arealer vi har, er pengene små.

Vi mener, at vi gør en forskel

Vi er en klub der hvert år deltager i mange arrangementer for social udsatte, børn med diabetes og multihandicappet unge mennesker.
I 2019 Havde vi et "amput-træf" en lørdag, hvor der var inviteret amputter og andre klubber. Det var for at vise at selv om man er amputeret er livet ikke gået i stå. Det var en stor succes og Roskilde Avis lavede en to sider artikel om det. En af vores klubmedlemmer er højrebens amputeret og kører i dag mc med sidevogn.