Københavns åbne Gymnasium (KG)

Elever og lærere kæmper for at fremme biodiversitet

2021

Kort om os

På KG har vi en vision om at skabe en større biodiversitet. I udvalget "Den grønne loge", kæmper elever og lærere for at fremme biodiversitet på vores storbygymnasium og i Bilauget, produceres der honning på taget.

Vores grønne projekt

Gennem elevengagement vil vi videreudvikle vores biodiversitets fremmende projekt, hvor vi arbejder på at videreudvikle vores "Grønne Klasselokale" på taget med planter og andre insektfremmende tiltag og også udnytte hvert et jordlod på matriklen.

Donationen går til

Vi søger om midler til køb af komposttromle, flerårige planter, frø til forårssåning, vandingssystemer, der kan gøre tagterrassen "Det grønne klasselokale" mere bæredygtigt, så der i mindre grad skal tilføres nyt jord/gødning og vand.

Vi mener, at vi gør en forskel

Vi søger om midler til konkrete indkøb, der kan fremme målet med vores projekt. Men vi mener, der er meget mere i det end blot det. Vi føler os forpligtet til at give unge mennesker et bedre kendskab og en større interesse i naturen. Det er vores tanke, at jo mere vi kender til naturen, vi bedre passer vi på den. Vi ser frem til at høre fra jer. Bh.