Vinder 2020

Sparta Atletik og Løb

Plogging på Amager Strand

Kort om os

Løbeklubben Sparta har hjemme på Østerbro, hvor vi til dagligt træner på Østerbro Stadion, i Fælledparken, og rundt omkring i København´s gader og parker.

Vores grønne projekt

Vi har været ude at plogge på Amager Strand (Plogge = Plocka og jogga), så det vil sige vi har været ude og løbe og samlet affald samtidig. Vi har samlet over 40 kilo affald i løbet af to ture. Nu vil vi gerne gøre noget ved vores eget kvarter.

Donationen går til

Vi vil gerne købe handsker, affaldssække og tænger ind til at kunne lave små plogging-events her på Østerbro, og kunne gøre det så medlemmerne selv kan afhente ting her i vores klubhus, så de kan lave deres egen event i deres lokalområde.

Vi mener, at vi gør en forskel

Vi gør meget ud af at være en del af vores lokalmiljø, og vi vil gerne tilføje en ekstra dimension ved også at være med til at gøre vores bydel lidt pænere og behagelig at færdes i. Med støtte fra det grønne projekt kan vi sætte flere små begivenheder i søen hvor vores medlemmer kan være med til at samle affald ind. På Amager Strand, samlede vi 40 kilo affald ind på 2 timer. Så hvad kunne flere små events samle ind?!