Vinderne af Grøn Donation

Mød alle vinderne

Med Grøn Donationen støtter vi en klub, forening eller skole, der gør noget særligt for at hjælpe vores natur og klima.

Der er endnu ikke sat dato for næste ansøgningsrunde.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så bliver du løbende holdt opdateret om ny ansøgningsrunde, afstemning og vinder af Grøn Donation.

2022
Munkebjerg Friskole Vi vil gerne skabe Naturens klasseværelse. Et område på skolen, hvor vores udeskole kan have en ramme. Vi ønsker materialer til at bygge plantekasser, et udekøkken, flere bålsteder, jord og spiselige planter, læhegn, overdækning og klasseborde.
2022
Egense sejlklub Læring om naturen – i naturen. At passe på livet i og omkring vandet.
2021
Udeskole på Balsmoseskolen Vi er en skole der lægger vægt på, at børnene skal have både føling med naturen og viden om den. Derfor bruger vi meget tid på udeskole i naturen, så børnene lærer, hvordan man kan bruge den og samtidig beskytte den.
2020
Sparta Atletik og Løb Løbeklubben Sparta vil samle skrald på Amager Strand. Klubben vil gerne købe mere udstyr for at kunne lave flere plogging-events på Østerbro, for at få et renere miljø.

Sådan søger du om GRØN DONATION

Har du og din forening, skole eller klub et projekt, der gør noget særligt for at passe på vores natur eller klima, så kan I også søge om GRØN DONATION.

Der er endnu ikke sat dato for næste ansøgningsrunde.
Følg med i afstemningen og hvem der vinder ved at følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så bliver du løbende holdt opdateret.