Vinderne af Grøn Donation

Mød alle vinderne

Med Grøn Donationen støtter vi en klub, forening eller skole, der gør noget særligt for at hjælpe vores natur og klima.

Næste ansøgningsrunde starter den 20. september 2023.

Følg os på Facebook eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så bliver du løbende holdt opdateret om ny ansøgningsrunde, afstemning og vinder af Grøn Donation.

2023
FDF Tranegilde Vi elsker naturen - især i vort nærområde. Vi samler affald i vores nærområde 1 gang om måned, som børnene herefter lærer at sortere. Vi bygger insekthoteller, pindsvinehuse og laver vilde bede til bier, sommerfugle og insekter.
2023
1. Helsingør Spejdergruppe. Det Danske Spejderkorps Vi vil gerne udvide vores muligheder for at komme endnu mere på tur ud i naturen – med overnatninger i shelter og lækker bålmad på menuen.
Ude i naturen trives spejderne allerbedst – samtidig med at de udvikler sig max!
2022
Munkebjerg Friskole Vi vil gerne skabe Naturens klasseværelse. Et område på skolen, hvor vores udeskole kan have en ramme. Vi ønsker materialer til at bygge plantekasser, et udekøkken, flere bålsteder, jord og spiselige planter, læhegn, overdækning og klasseborde.
2022
Egense sejlklub Læring om naturen – i naturen. At passe på livet i og omkring vandet.
2021
Udeskole på Balsmoseskolen Vi er en skole der lægger vægt på, at børnene skal have både føling med naturen og viden om den. Derfor bruger vi meget tid på udeskole i naturen, så børnene lærer, hvordan man kan bruge den og samtidig beskytte den.
2020
Sparta Atletik og Løb Løbeklubben Sparta vil samle skrald på Amager Strand. Klubben vil gerne købe mere udstyr for at kunne lave flere plogging-events på Østerbro, for at få et renere miljø.

Sådan søger du om GRØN DONATION

Har du og din forening, skole eller klub et projekt, der gør noget særligt for at passe på vores natur eller klima, så kan I søge om GRØN DONATION.

Næste ansøgningsrunde bliver til efteråret, men er ikke fastsat endnu. Du vil kunne ansøge ansøge her.

Du kan følge os på Facebook eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så holder vi dig opdateret om Grøn Donation.