Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Til professionelle

Ideen bag Gastech-Energi er enkel: Det skal være nemt at handle med os. Det sikrer vi ved at være professionelle, altid tilgængelige og ved at have den perfekte produkt/ydelsesportefølje. Og ikke mindst – ved at tage ansvar for vores løsninger.

Længere nede på siden kan du læse mere om dine fordele ved et samarbejde med Gastech-Energi.

Nyhed: Væghængte gaskedler op til 120 kW

Snart kan vi levere ELCO Thision L kedler med ydelse op til 120 kW. Væghængt kondenserende gaskedel til større installationer. 5 modeller med ydelser fra 60-120 kW. Velegnet i kaskadeløsninger med præfabrikerede kaskadestativer. Økonomisk i drift og energiforbrug.  En højtydende kvalitetskedel til en fornuftig pris. Mulighed for garanti og service i op til 15 år.

Nyhed: Gaskedler op til 572 kW

I løbet af foråret kan vi levere ELCO Trigon XL kedler. – Det perfekte valg til større varmeinstallationer. Serien omfatter 7 modeller med en effekt på mellem 35 og 572 kW. ELCO Trigon XL egner sig både til installationer med en enkelt kedel og til kaskadeinstallationer med op til 8 kedler.

Yderligere fordele er: Letvægtskonstruktion, nem transport, kompakte dimensioner (2 bredder: 470 og 750 mm), fleksibel konfiguration og simpel installering.

Vil du høre mere om de nye ELCO kedler i sortimentet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 8742 5959 eller mail til salg@gastech.dk.

Vores produkter

Vi tilbyder et bredt program i opvarmningsløsninger til boliger, erhverv og industri. Programmet omfatter gaskedler, varmepumper, hybridløsninger, olie- og gasbrændere samt strålevarme. Læs mere om vores løsninger her.

Information og support

Vi er 150 medarbejdere, der er parate til at hjælpe dig. Find kontaktoplysninger til vores salgsafdeling, kundeservice og produktspecialister her.

En nem hverdag

Vi vil gerne gøre din hverdag meget nemmere. Kvalitetsprodukter, service, hurtigt levering og assistance til markedsføring – og meget mere. Læs mere her.

Dokumentation

Vi har samlet alt materiale du skal bruge i vores produktoversigter. Der finder du fx. brochurer, produktblade, ErP-data, vejledinger med mere. Klik her og se en oversigt.

Uddannelse

Gastech-Energi tilbyder en række tekniske kurser, der sikrer en bred viden om installering af gaskedler, varmepumper og hybridløsninger, samt en grundlæggende viden om produktets opbygning. Har du andre ønsker, så fortæl os om dem. Kursusprogram for 2017 er på vej. Du kan kontakte os på 8742 5959 hvis du vil vide mere.

Tilbudsapplikation

Salgsværktøj “Salgsfokus” gør det let for dig at udarbejde energiberegninger og tilbud. Du kan lave det samlede tilbud, mens du er hos kunden, inklusiv energiberegning og tilskudsmuligheder. Læs mere om dine muligheder.

Flere kunder

Med 70.000 servicekunder er der hvert år et stort antal kunder, der skal have ny gaskedel. Vi har kontakten til disse kunder og formidler således varme emner til vores samarbejdspartnere. Måske kunne det være dig?

Energimærkning og ecodesign

De nye EU-regler for energimærkning og ecodesign af opvarmningsanlæg blev en realitet fra den 26. september 2015. Reglerne omfatter gas- og oliekedler, varmepumper, kraftvarmeanlæg, solvarme, varmtvandsbeholdere og vandvarmere. Hvad det betyder for dig som forhandler, kan du læse mere om her.

Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne lære lidt mere om, hvordan vi bedst kommunikerer med dig og vil derfor gerne kende dine medievaner. Læser du fx. i de gode gammeldags aviser eller læser du kun aviser online? Bruger du iPad i løbet af din arbejdsdag? Der er flere ting vi gerne vil vide. Vi håber du vil tage dig tid til at udfylde et spørgeskema. Der er kun 10 spørgsmål som du kan besvare anonymt. Klik her.

På forhånd tak for hjælpen.

Skal vi indlede et samarbejde?

Du kan læse mere om, hvad et samarbejde med Gastech-Energi har af fordele for dig i denne brochure: Gastech-Energi og dig – til VVS-installatører. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 8742 5959 eller udfylde kontaktformularen neden for.

Comments are closed.