Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

En ny dimension i service

Vi vil gerne gøre din hverdag meget nemmere. Vi sælger kun kvalitetsprodukter, som du trygt kan lægge navn til. Vi leverer lynhurtigt og kan tilbyde markedets bedste service- og tryghedsaftaler på samtlige produkter til dine kunder. Det betyder tilfredse kunder, mindre bøvl og en sjovere hverdag. Med andre ord; et samarbejde der kan ses på bundlinjen. Vi er din partner i hverdagen, der altid er klar til at hjælpe dig.

Service til dine kunder

Vi tager ansvar for den fulde løsning. Det betyder at hverken du eller din kunde bliver gidsel. Vi tilbyder altid fra 10 til 20 års garanti – det bliver din kunde glad for. Lige som den landsdækkende service vi tilbyder, med 80 servicevogne. Du kan naturligvis også vælge at klare servicen selv.

Hurtig levering

Med vores to lagre i henholdsvis Risskov i Jylland og Brøndby på Sjælland, sikrer vi hurtig levering af alle primære produkter og relevante reservedele.

Handler du med os bestemmer du selv, hvordan du vil have dine varer leveret. Vi kan klare dag til dag leverance, hvor du enten får leveret inden kl. 7.00 eller i løbet af dagen. Mod ekstra gebyr kan vi også levere samme dag med kurér.

Hurtig opfølgning

Vores service- og salgsafdeling sidder klar ved telefonen til at supportere dig. Hvad enten det er dimensionering, energiberegning eller teknisk support. Vores medarbejdere kender dig, og er hurtige til at følge op.

Markedsføring

Vi arbejder sammen om at finde flere kunder. Vi støtter dig med annoncemateriale og vi tager os gerne af alt det praktiske omkring indrykningen. Mangler du input til tekst på din hjemmeside omkring vores produkter og varegrupperne i al almindelighed, kan vi også hjælpe med det. Du kan også låne udstillingsmateriale og produkter til åbent hus arrangementer, messer og lignende. Du er velkommen til at kontakte vores marketingafdeling og høre mere om mulighederne.

Du kan finde telefonnumre og mailadresser til dine kontaktpersoner her.

BLIV RINGET OP

Udfyld nedenstående skema, og vi kontakter dig hurtigst muligt inden for åbningstiden.

Kontakt mig vedrørende:

Service og serviceabonnementer:
Naturgasfyr, varmepumper og solvarme
Industri, brændere og strålevarme

Information om:
Naturgasfyr og/eller solvarme
Varmepumpe
Brændere, strålevarme og kedelanlæg

Comments are closed.