Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30

Vil du sælge flere gaskedler?

Gastech-Energi er med 70.000 kunder Danmarks største private udbyder af naturgasservice. Vi sælger desuden kvalitetsgaskedler gennem et netværk af gode VVS-installatører.

Det går godt, for det er kedler, der kvalitetsmæssigt er på højde med – eller bedre – end de ”store” mærker, og som kan sælges til rimelige priser.

Vi vil gerne være flere, der vil sælge og installere vores løsninger.

Gaskedler op til 120 kW

Vi forhandler gaskedler fra ELCO og Geminox, som byder på en særdeles god driftsøkonomi. Alle komponenter i en ELCO / Geminox gaskedel, hvor der er risiko for tæring, er udført i syrefast, rustfrit stål. Dette sikrer en meget lang levetid på kedlen.

Fra ELCO tilbyder vi Thision Mini (12, 18 og 25 kW). Thision Mini kan betjenes via smartphone og opkobles via internettet til vores serviceafdeling. Snart kan vi også levere ELCO Thision L kedler på fra 60 til 120 kW.

Geminox gaskedler omfatter to modelserier: Geminox THS og Geminox ZEM. Geminox kedler fås i flere forskellige størrelser – med eller uden indbygget varmtvandsbeholder.

Gaskedler op til 572 kW

ELCO R600 kedel-serien er fyldt med klassens bedste funktioner, der giver dig kraft, ekstrem virkningsgrad, driftssikkerhed og lave skadelige emissioner. Serien omfatter 7 modeller med en effekt på mellem 24 og 571 kW.

Med bredder fra 670 mm kan modellerne komme igennem standard døråbninger, og kræver kun en gulvplads på mellem 0,74 m2 og 1,34 m2. Du kan se en video om kedlerne her.

ELCO R600 egner sig både til installationer med en enkelt kedel og til flere kedler/kaskadeinstallationer.

I løbet af foråret kan vi levere ELCO Trigon XL kedler. – Det perfekte valg til større varmeinstallationer. Serien omfatter 7 modeller med en effekt på mellem 35 og 572 kW. ELCO Trigon XL egner sig både til installationer med en enkelt kedel og til kaskadeinstallationer med op til 8 kedler.

Yderligere fordele er: Letvægtskonstruktion, nem transport, kompakte dimensioner (2 bredder: 470 og 750 mm), fleksibel konfiguration og simpel installering.

Service eller ej?

Når du har installeret en kedel fra Gastech-Energi, kan du trygt overlade servicen til os. Vi har serviceordninger op til 20 år, og 90 servicebiler på vejene. Du kan også fravælge servicen, hvis du hellere vil køre den selv.

Vil du med?

Send en e-mail til salg@gastech.dk eller ring på 8742 5959. Du kan også kontakte sælgeren i dit område, som du kan finde ved at klikke her.

Du kan læse mere om, hvad et samarbejde med Gastech-Energi har af fordele for dig i denne brochure: Gastech-Energi og dig – til VVS-installatører.

Skal vi indlede et samarbejde?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 8742 5959 eller udfylde kontaktformularen neden for.

KONKURRENCE
Kun for VVS-installatører

Deltag i lodtrækningen om et supergavekort på kr. 2.000 kr. Du skal blot besvare spørgsmålet og udfylde felterne med dine kontaktoplysninger, så deltager du i lodtrækningen og vi kontakter dig hvis du har vundet. Gavekortet kan ikke veksles til kontanter.

* Skal udfyldes

Oplysningerne vil IKKE blive brugt til markedsføring.

Comments are closed.