ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have
ELCO luft til vand varmepumpe monteret på væg i have

Få tilskud og fradrag

Du har mulighed for både at få energitilskud og håndværkerfradrag, når du skal have en ny jordvarmepumpe.

Energitilskud til ny jordvarmepumpe

Du kan få energitilskud på op til ca. 7.400 kr., når du skifter til en ny ordvarmepumpe. Tilskuddets størrelse afhænger af, hvor meget energi du sparer, hvilken varmeløsning du skifter fra, og hvilket energiselskab du søger tilskud hos. Du kan også læse mere om energitilskuddet her.

Læs også: Seneste nyt om energitilskud.

Benyt håndværkerfradraget

Du kan bruge dit håndværkerfradrag, når du skifter til en ny jordvarmepumpe, og trække arbejdslønnen til installationen fra i skat. En husstand med to voksne kan få fradrag for arbejdsløn på op til 25.000 kr. i 2020. Du kan læse mere om håndværkerfradraget her.

Reduktion i elafgiften

Når du opvarmer din helårsbolig eller dit sommerhus med en jordvarmepumpe, kan du få en reduktion i elafgiften for den del af dit elforbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Det betyder, at du i 2020 kan spare 0,682 kr. for hver kWh, du bruger herudover. Og det kan hurtigt blive til en årlig besparelse på varmeregningen på 3.000 kr. Du kan læse mere om reduktion i elafgiften her.

Beregn din besparelse

Brug vores gratis onlineværktøj og beregn, hvor meget du kan spare ved at skifte til en jordvarmepumpe.

Hjælp til at søge tilskud

Vi samarbejder med erfarne VVS-montører overalt i Danmark. De hjælper dig meget gerne med at søge tilskud og øvrige spørgsmål.

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om miljørigtige jordvarmepumper og dine muligheder for tilskud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.

  • Felter markeret med * er påkrævet