• Søg jobbet

  Udfyld navn og telefonnummer, så bliver ringet op og får mulighed for at høre mere om jobbet.

Brænder du for at arbejde med på “førsteholdet”? – så kunne denne stilling måske være noget for dig?

Gastech-Energi A/S søger nu servicemontører, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med service og fejlfinding, samt opstart og indregulering af gasfyr eller varmepumper til boliginstallationer.

Du kommer til at arbejde alsidigt med en bred vifte af anlægstyper, lige fra installationer i privatboliger til højt automatiserede og komplekse anlæg i større boligforeninger. Ifb med ny-installationer og udskiftning af anlæg, vil den mekaniske installation være foretaget, inden du kommer for at opstarte og indregulere anlægget.

Du får en bred kontaktflade til både kunder og kolleger, og du bliver en del af et velfungerende og professionelt team bestående af 70 servicemontører, som betjener vores kunder i hele Danmark. Du arbejder ud fra egen bopæl, som vi forventer ligger i områderne Storkøbenhavn & Nordsjælland.

Stillingen:

 • Opstart og indregulering af nye installationer
 • Abonnementsservice og fejlfinding
 • Problemløser ved driftsproblemer
 • Vagtordning (turnusordning)

Faglige kvalifikationer:

 • Vi forventer, at du har en relevant teknisk baggrund/uddannelse, gerne indenfor VVS-området eller eventuelt som elektriker.
 • Du har endvidere nogle års relevant erfaring indenfor faget.
 • A-certificat eller køle certifikat.
 • Du har kørekort til bil.
 • Flydende i dansk, både i skrift og tale
 • Rutineret bruger af almene IT-værktøjer

Personlige kvalifikationer:

Du er ærlig og tillidsvækkende og har det fornødne overblik, der kræves for at have “styr på” dine opgaver fra start til slut. Det er vigtigt, at du har en faglig stolthed, en professionel indgangsvinkel til opgaverne, og evner at finde løsninger på de problemstillinger, du møder undervejs.

Vi forventer ligeledes, at du, som virksomhedens øvrige medarbejdere, er fleksibel og forandringsparat, da der kan opstå akutte tilfælde i løbet af en dag, som du skal tage hånd om. Desuden er det vigtigt, at du er åben og troværdig, så kunden samlet set har haft en god oplevelse, når du har været på besøg.

Der tilbydes:

En dynamisk og vækstorienteret virksomhed og et aktivt job, hvor du både personligt og fagligt har muligheden for at udvikle dig, samt sætte dit eget præg på udviklingen af virksomheden.

Et job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor en stor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver frie rammer i jobbet.

Virksomheden tilbyder gode ansættelses- og arbejdsforhold og stiller gulpladebil til rådighed for udførelse af jobbet.

Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens produkter, samt supplerende uddannelse i virksomhedens eget uddannelsescenter, således at opgaverne altid kan løses på et højt fagligt niveau.

Virksomheden:

Gastech-Energi er en del af Ariston Gruppen, en global markedsleder inden for opvarmning og energieffektivitet, altid på forkant med udvikling af produkter og services – sikret gennem det bedste team på 8.500 engagerede og dygtige medarbejdere. Gastech-Energi er gruppens danske specialist inden for salg og service af gaskedler, varmepumper og hybridløsninger. I Danmark er vi godt 160 engagerede og dygtige medarbejdere på de to lokationer i Risskov (hovedkontor) og Brøndby.

Du kan læse mere om virksomheden på www.gastech.dk og www.aristonthermo.com/en

Ansøgning og kontakt

Udfyld formularen ovenfor for at blive ringet op eller kontakt en af følgende for at høre mere om jobbet.

Sjælland:

Sten Skovborg, overmontør
Telefon 8742 5902
E-mail ssp@gastech.dk

Jylland og Fyn:

Lars Alex Kristensen, overmontør
Telefon 8742 5901
E-mail lak@gastech.dk

Del dette opslag