Bestil et tilbud her hos din lokale VVS’er

Find din lokale forhandler og se aktuelle priser og tilbud

Kort over lokale tilbud på varmepumpe og gasfyr fra VVS installatør i hele Danmark

Gode priser og tilbud på nye gasfyr og varmepumper

Er du på udkig efter et nyt og energieffektivt gasfyr eller en klimavenlig varmepumpe, så er vores forhandlere i hele landet altid klar til at hjælpe dig med den varmeløsning, der passer bedst til dit hjem og dit behov.

Find din lokale forhandler

Vi har gjort det nemt for dig at finde en forhandler tæt på, hvor du bor. Du kan finde priser og gode tilbud på energieffektive og klimavenlige varmeløsninger og installation her på siden.

Du kan også kontakte din lokale forhandler direkte og høre nærmere om de forskellige varmeløsninger og priser.

Få den bedste rådgivning af vores forhandlere

Vi samarbejder med særligt udvalgte VVS-installatører over hele landet. Her får du den absolut bedste rådgivning om installation af din nye varmepumpe eller dit nye gasfyr.
VVS-installatørerne er specialuddannet hos Gastech-Energi i installation og opstart af varmeløsningerne. Installatørerne kan også rådgive dig om, hvilken varmeløsning der passer bedst til dit hus og om muligheder for tilskud.

Fordele og produktoversigt

Du kan læse mere om fordelene ved de forskellige varmeløsninger:

Se også vores produkter:

Så meget kan du spare

Prøv vores beregner og se, hvilken varmeløsning der passer bedst til dig og din bolig, og hvor meget du kan spare ved at skifte til en ny varmeløsning.


Ja tak, beregn min besparelse

Varmepumpe

En varmepumpe er en meget klimavenlig varmeløsning, der ofte giver en besparelse på op til 65% på varmeregningen, når du skifter fra et ældre olie- eller gasfyr.

Vores forhandlere kan hjælpe dig med rådgivning om, hvilken varmepumpe der passer bedst til dit varmebehov, og om du bør vælge en luft til vand- eller en jordvarmepumpe.<!–

Kvalitet og pris hænger sammen

Der kan være stor forskel på priserne på varmepumper. Du kan læse mere om årsagen til prisforskellene her, og hvorfor du ikke skal købe en alt for billig varmepumpe.

–>

Sådan installeres en varmepumpe

Her kan du se, hvordan en varmepumpe installeres:

Gasfyr

Med et nyt kondenserende naturgasfyr får du en effektiv og miljøvenlig varmeløsning, hvor du sparer op til 20% i forhold til ældre gasfyr.​

Vores forhandlere kan hjælpe dig med rådgivning om dit nye gasfyr, så du får det gasfyr, der passer til dig og dit varmebehov.

Husk serviceaftalen – også på dit nye gasfyr eller din nye varmepumpe

Det er vigtigt at huske serviceaftalen, når du køber nyt gasfyr eller ny varmepumpe. Med en serviceaftale er du sikker på at få efterset din varmeløsning efter producentens anbefalinger og de regler, der er fastsat i lovgivningen. Samtidig kan du altid få hjælp, hvis du akut står uden varme og varmt vand.

Total Tryghed er en særlig fordelagtig serviceaftale, som medfølger, når du køber et nyt gasfyr fra Geminox eller ELCO eller en ny varmepumpe fra ELCO eller CTC hos Gastech-Energi.

Læs mere om serviceaftalen:

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo
Bestil et tilbud

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.