ELCO Aerotop Mono udedel monteret op af væg, indedel moneret på væg indenfor over blå cykel
ELCO Aerotop Mono udedel monteret op af væg, indedel moneret på væg indenfor over blå cykel

OBS! Hybridløsningen kan desværre ikke leveres i øjeblikket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv informeret om, hvornår vi igen kan levere en hybridløsning.

En hybridløsning er en effektiv varmeløsning

Kombinér dit gasfyr med en luft til vand-varmepumpe

Hybridopvarmning er en kombination af et gasfyr og en luft til vand-varmepumpe. Gasfyret anvendes kun som suppleringsvarme, når det bliver rigtig koldt. Resten af tiden sørger varmepumpen for både rumopvarmning og det varme brugs­vand.

Kombinationen af gasfyr og luft til vand-varmepumpe er super økonomisk og sikrer, at du altid får den bedste og mest effektive løsning til opvarmning og dit varme brugsvand.

Vi kan tilbyde en enkel og elegant installation

Vi kan levere en hybridløsning med ELCO Thision Mini gasfyr og luft til vand-varmepumpen ELCO Aerotop Mono. Hybridløsningen er en enkel og elegant installation. Udedelen består af en lille varmepumpe, og indedelen af et kompakt gasfyr, et lille hybridt modul og en varmtvands­beholder.

Se, hvordan hybridløsningen virker nedenfor.

Beregn din besparelse på varmeregningen

Se, hvor meget du kan spare på din varmeregning ved at skifte til en ny varmeløsning.

Beregn her

Thision Mini

Thision Mini med hybridmodul, en intelligent styreboks, der kobler alle komponenter i systemet sammen. Thision Mini er et ultra kompakt gasfyr, der kan kombineres med varmt­vandsbeholdere fra 50 l og op til 300 l. Gasfyret er kun 400 mm bredt og 745 mm højt. Det fås i 2 størrelser med ydelser fra 3,6 til 23,6 kW. Kedelblok i rustfri stål sikrer lang levetid. Stort moduleringsområde. Vejrkompenserende styring med ude­føler eller via internettet. Lavenergipumpe. Læs mere om ELCO Thision Mini.

Thision Remocon Plus

Thision Remocon Plus

Thision Remocon Plus er et enkelt betjeningspanel til Thision Mini og Thision Mini Hybrid. Stort LCD-display, der tillader nem aflæsning under alle forhold. Thision Remocon Plus kan styre et samlet hybridsystem inkl. varmepumpe.

Vistron F150

Varmtvandsbeholderne fra ELCO er kvalitetsprodukter med en enestående lang levetid. Ud over høje krav til hygiejne opfylder de også krav til fleksibilitet, kvalitet og komfort. Vistron F150 på 150 liter sikrer rigeligt med varmt vand til bad og husholdning. Læs mere om Vistron F150.

ELCO-Aerotop-mono

ELCO Aerotop Mono

ELCO Aerotop Mono sætter nye standarder for energieffektivitet og ydelse i sin klasse. Serien består af 3 modeller med en varmeeffekt fra 4 kW til 7 kW. Aerotop Mono er blandt markedets mest energieffektive luft til vand-varmepumper og leverer en imponerende ydelse uanset vejrforholdene. Læs mere om ELCO Aerotop Mono.
Læs brochuren for Hybridopvarmning.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Så kontakt os på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk.
Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.