Nyhed | Elco Aeropur varmepumper

Den splinternye Aeropur-serie består af kompakte, støjsvage luft til vand-varmepumper til udendørs installation.

Kompakt, støjsvag og effektiv

Aeropur RX varmepumpen er udstyret med inverterdrevne modulerende kompressorer og tilpasser sig effektivt til varmebehovet gennem året. Der ydes en COP på op til 4,3 afhængigt af model.

Varmepumpen anvendes i en hybridløsning med gasfyret Elco Thision Mini.

Serien omfatter 3 størrelser med en varmeeffekt fra 4 kW til 8 kW, og alle modellerne kan levere en fremløbstemperatur på op til 60°C

Aeropur RX fås som standard med en installationspakke, der omfatter en fabriksmonteret anlægspumpe, ekspansionsbeholder og sikkerhedsventil, der sikrer hurtig og nem installation.

Takket være avancerede dobbeltroterende kompressorer, der drives af DC-invertere, samt støjsvage blæsere og mikroprocesserstyring sikrer Aeropur RX luft-til-vand-varmepumperne stor komfort, effektivitet og driftssikkerhed.

Læs mere om vores sortiment i luft til vand varmepumper her

Op til 15 års Total Tryghed

Med Elco Aeropur får du tilbudt en Gastech Total Tryghed serviceaftale. Aftalen sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftsstop, frie reservedele og de lovpligtige hovedeftersyn. Du er således totalt sikret imod uforudsete udgifter til driften af varmepumpen. Aftalen kan forlænges i op til 15 år.

Comments are closed.