Gastech-Energi planter træer

Sammen planter vi træer og værner om klimaet

Nu kan du sammen med Gastech-Energi være med til at plante træer og støtte op om vores skove i Danmark.

Vi støtter Plant et Træ og Growing Trees sammen med vores kunder

Når du køber en serviceaftale, en ny varmepumpe eller et nyt gasfyr gennem Gastech-Energi, er du med til at støtte, at vi planter træer sammen med en af vores to samarbejdspartnere Plant et Træ eller Growing Trees.

”Hos Gastech-Energi vil vi gerne være med til at gøre Danmark grønnere. Vi har valgt at plante træer, fordi ny skov er med til at fjerne CO2 fra atmosfæren.”

– Henriette Brune, adm. direktør og CEO hos Gastech-Energi.

Sådan værner vi om klimaet

Gastech-Energi vil gerne være med til at gøre Danmark grønnere. Danskernes varmeforbrug udgør en betydelig del af vores CO2-udslip, og det kan vi bl.a. nedsætte med grønnere varmeløsninger, og vores Grøn Indstilling af dit gasfyr/din varmepumpe.

I sin tid var vi med forrest, da vi gik fra olie til gas, som dengang var en grønnere varmeløsning. I dag er vi med til at udskifte gasfyr og de sidste oliefyr til enten mere energieffektive gasfyr eller klimavenlige og CO2-besparende varmepumper.

Gastech-Energi planter træer

0

træer plantet

Pr. 19. marts 2024 har vi sammen med vores kunder støttet Plant et Træ med 2.926 træer og Growing Trees med 8.250 træer.

Derfor støtter vi Plant et Træ og Growing Trees

Vi har valgt at støtte Plant et Træ og Growing Trees, fordi det ifølge FN’s klimapanel er en stor del af klimaløsningen, at der plantes flere træer og kommer mere skov. Faktisk er ny skov et af de mest effektive midler, vi har, til at fjerne CO2 fra atmosfæren, da træerne afhjælper den enorme klimabelastning ved at lagre og optage CO2 fra atmosfæren.

Skovene er også med til at sikre vores rene drikkevand og flere levesteder til vores planter og dyreliv. Grundvandet under skovene er renere end under landbrugsjord, da skovene ikke indeholder pesticider eller andre skadelige stoffer. Når det regner, siver vandet ned i jorden, og da skovene ikke drænes ligesom landbrugsjord, bliver en stor del af regnen til grundvand.

Det er derfor naturligt for Gastech-Energi at støtte Plant et Træ og Growing Trees, da det passer ind i vores CSR-strategi om at gøre Danmark grønnere og er en del af vores indsats for et bedre klima.

Sådan reducerer du dit CO2-udslip og sparer på varmeregningen

Prøv vores gratis beregner og se, hvor meget du kan reducere dit CO2-udslip og spare på din varmeregning med en ny og grønnere varmeløsning.

Kilder: plant-et-trae.dk og growingtrees.dk

Vil du vide mere om Gastech-Energis grønne varmeløsninger?

Så kontakt os på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk. Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.