Gastech-Energi planter træer

Sammen planter vi træer og værner om klimaet

Nu kan du sammen med Gastech-Energi være med til at plante træer og støtte op om vores skove i Danmark.

Vi støtter Plant et Træ og Growing Trees sammen med vores kunder

Når du køber en serviceaftale, en ny varmepumpe eller et nyt gasfyr gennem Gastech-Energi, er du med til at støtte, at vi planter træer sammen med en af vores to samarbejdspartnere Plant et Træ eller Growing Trees.

Sådan støtter vi

Vi støtter hvert år begge organisationer med hver 10.000 kr. Herudover planter vi også træer sammen med Plant et Træ og Growing Trees, når du køber en ny varmepumpe eller et nyt gasfyr.

”Hos Gastech-Energi vil vi gerne være med til at gøre Danmark grønnere. Vi har valgt at plante træer, fordi ny skov er et af de mest effektive midler til at fjerne CO2 fra atmosfæren.”

– Casper Ejland, adm. direktør og CEO hos Gastech-Energi.

Sådan værner vi om klimaet

Gastech-Energi vil gerne være med til at gøre Danmark grønnere. Danskernes varmeforbrug udgør omkring en fjerdedel af vores CO2-udslip, og det kan vi bl.a. nedsætte med grønnere varmeløsninger.

I sin tid var vi med forrest, da vi gik fra olie til gas, som dengang var en grønnere varmeløsning. I dag er vi med til at udskifte gasfyr og de sidste oliefyr til enten mere energieffektive gasfyr eller klimavenlige varmepumper, der begge reducerer CO2-udslippet.

Gastech-Energi planter træer

0

træer plantet

Pr. 11. oktober 2021 har vi sammen med vores kunder støttet Plant et Træ med 1.376 træer og Growing Trees med 2.748 træer.

Derfor støtter vi Plant et Træ og Growing Trees

Vi har valgt at støtte Plant et Træ og Growing Trees, fordi det ifølge FN’s klimapanel er en stor del af klimaløsningen, at der plantes flere træer og kommer mere skov. Faktisk er ny skov et af de mest effektive midler, vi har, til at fjerne CO2 fra atmosfæren, da træerne afhjælper den enorme klimabelastning ved at lagre og optage CO2 fra atmosfæren.

Skovene er også med til at sikre vores rene drikkevand og flere levesteder til vores planter og dyreliv. Grundvandet under skovene er renere end under landbrugsjord, da skovene ikke indeholder pesticider eller andre skadelige stoffer. Når det regner, siver vandet ned i jorden, og da skovene ikke drænes ligesom landbrugsjord, bliver en stor del af regnen til grundvand.

Det er derfor naturligt for Gastech-Energi at støtte Plant et Træ og Growing Trees, da det passer ind i vores CSR-strategi om at gøre Danmark grønnere og er en del af vores indsats for et bedre klima.

Læs også: Gastech-Energi støtter Danmark planter træer.

Sådan reducerer du dit CO2-udslip og sparer på varmeregningen

Prøv vores gratis beregner og se, hvor meget du kan reducere dit CO2-udslip og spare på din varmeregning med en ny og grønnere varmeløsning.

Sådan gør du dit gasfyr eller din varmepumpe CO2-neutral

Du kan gøre både en varmepumpe og et gasfyr CO2-neutralt. Hvis du bruger vindstrøm (strøm produceret af vindmøller), så er varmepumpen 100% grøn, fordi der teoretisk set ikke udledes CO2. Du kan bestille vindstrøm hos dit elselskab. Tilsvarende kan du henvende dig til dit gasselskab og bestille biogas, så gasfyret bliver CO2-neutralt og dermed tæt på 100% grønt.

Læs også: Hvad er grønnest – en varmepumpe eller et gasfyr?

Kilder: Okolariet.dk, plant-et-trae.dk og growingtrees.dk

Vil du vide mere om Gastech-Energis grønne varmeløsninger?

Så kontakt os på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk.
 Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.