Velkommen til Gastech-Energi

Vi servicerer og sælger gasfyr, luft til vand- og jordvarmepumper til private boliger i hele Danmark.
Vi leverer også avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien.

Gastech-Energi servicemontør udfører service på gasfyr, luft til vand- og jordvarmepumper

Energi med omtanke

Gastech-Energi A/S har været med siden 1992. Vi udskiftede titusindevis af oliefyr med gasfyr i den første grønne omstilling i 80’erne, 90’erne og 00’erne, hvilket resulterede i massive CO2 besparelser. Fyrene passer vi på med lange serviceaftaler, der sikrer driften med mindst muligt forbrug af gas – og dermed mindst mulig CO2 udledning.

Nu går vi sammen med vores mere end 100 VVS-partnere forrest i den anden grønne omstilling: udskiftningen af oliefyr og ældre gasfyr til varmepumper og højeffektive gasfyr, der vil give yderligere CO2 besparelser.

Vi har fuldt program i gasfyr og A++ og A+++ mærkede varmepumper, fra europæiske ELCO og svenske CTC. ELCO har leveret knapt 2 millioner varmeinstallationer i Europa, og CTC er Sveriges førende varmepumpeproducent.

Hos Gastech-Energi får du meget mere end en varmepumpe eller et naturgasfyr. Vi tilbyder Total Tryghed serviceaftaler, der dækker i op til 10 eller 15 år.

Service af varmepumper og gasfyr

Hos Gastech-Energi får du meget mere end en varmepumpe eller et gasfyr. Vi tilbyder Total Tryghed-serviceaftaler, der dækker i op til 10 eller 15 år, og som inkluderer både frie tilkald og frie reservedele. Derudover kan vores tekniske support-team med ELCO’s online platform få adgang til din varmepumpe eller dit gasfyr og nemt afhjælpe evt. fejl. Eftersyn af varmepumpen eller gasfyret er inkluderet i serviceaftalen og sikrer, at din varmeløsning kører korrekt med det mindst muligt energiforbrug.

Vores 90 kørende montører er kendt for deres professionelle og høje serviceniveau, således er Gastech-Energi A/S af vores kunder vurderet som ”fremragende” på Trustpilot.

Du køber ikke bare en varmepumpe eller et gasfyr fra Gastech-Energi A/S. Du køber mange års sikkerhed for, at de kører korrekt og uden uventede udgifter.

Effektive og miljørigtige opvarmningsløsninger til industrien

Vi leverer avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien. Fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger.
Vi er specialiserede i luftrensning og udnyttelse af spildvarme. Derudover sørger vi for miljørigtig udnyttelse/bortskaffelse af spildprodukter.

Vores kernekompetencer indenfor industrien er:

  • Knowhow, design og konstruktion af miljørigtige forbrændingstekniske løsninger til luftrensning, luft-, vand- og dampopvarmning.
  • Integration af disse løsninger i kundernes anlæg.
  • Afbrænding af flydende/gasformige brændsler med positiv brændværdi (biogas, olie, svær fuel, spildolier, naturgas eller andre gasser inkl. spildgasser).
Effektive og miljørigtige opvarmningsløsninger til industrien
Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet.

Rullende serviceværksteder

Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet. Montørerne medbringer også et lager af de mest benyttede reservedele. Vores kunder er derfor sikret aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Dygtige og miljøbevidste servicemontører

Vores servicemontører er specialuddannet på Gastech-Energis eget uddannelsescenter og er erfarne i at varetage alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af gasfyr og varmepumper. Et væsentligt element i uddannelsen er en miljøbevidst tankegang. På ethvert besøg tjekker vi derfor, om fyret er indstillet korrekt, så der ikke udledes unødig CO2.

Vi har udvalgte VVS-installatører over hele landet, som er vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne.

Vores samarbejdspartnere

Vi har udvalgte VVS-installatører over hele landet, som er vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne. De sørger for installationerne hos vores private- og industrielle kunder. Vi sikrer kunderne hurtig og kompetent service samt professionel support.

Hjælpsomt og kompetent servicecenter

Hvis varmen svigter, er vores kundecenter klar til at hjælpe. Er der tale om et problem, der ikke kan klares over telefonen, sender vi en af vores 90 dygtige servicemontører.

Vi dækker hele landet

Vi har 70 engagerede og dygtige medarbejdere, der er placeret i Risskov (hovedkontor) og Brøndby. Herudover har vi 90 dygtige montører, der kører over hele landet.

Billede af Facebooks logo Billede af LinkedIn logo Billede af Youtube logo
Bestil et tilbud

Få vores nyhedsbrev,

som giver dig værdifulde råd om vedligehold, energiforbedringer og sparetips til din varmeløsning.