Miljørigtig varme til private boliger
Miljørigtig varme til private boliger

Miljørigtig varme til de danske boligejere

Vi servicerer og sælger gasfyr, luft til vand- og jordvarmepumper til private boliger i hele Danmark.

Vi servicerer alle gængse gasfyr- og varmepumpemodeller på markedet. Vores servicekunder kan få akut hjælp alle ugens dage – også weekender og helligdage i hele fyringssæsonen.

Gastech-Energi sørger for miljørigtig varme. Vores gasfyr udnytter energien tæt på 100% og med et minimum af spild og forurening. Tilsvarende tilbyder vi varmepumper, der kan levere helt fossilfri opvarmning.

Vores kernekompetencer til private boliger er:

  • ekspertise/knowhow inden for naturgas, varmepumper og solvarme.
  • service og vedligeholdelse af gasfyr og varmepumper.

Effektive opvarmningsløsninger til industrien

Vi leverer avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien. Fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger.

Samtidig er vi specialiserede i luftrensning, udnyttelse af spildvarme. Derudover sørger vi for miljørigtig udnyttelse/bortskaffelse af spildprodukter, så de på miljørigtig vis bliver nyttiggjort.

Vores kernekompetencer indenfor industrien er:

  • knowhow, design og konstruktion af forbrændingstekniske løsninger til luftrensning, luft-, vand- og dampopvarmning.
  • integration af disse løsninger i kundernes anlæg.
  • afbrænding af flydende/gasformige brændsler med positiv brændværdi (biogas, olie, svær fuel, spildolier, naturgas eller andre gasser inkl. spildgasser).

Rullende serviceværksteder

Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet. Montørerne medbringer også et lager af de mest benyttede reservedele. Vores kunder er derfor sikret aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Hvem er Gastech-Energi?

Gastech-Energi blev etableret i 1992 og har 160 ansatte. Vi er specialister i miljørigtig forbrændingsteknik og opvarmning. Med 70.000 servicekunder er vi i dag den største private servicevirksomhed i Danmark indenfor miljørigtige varmeinstallationer til private boliger og brændere til industri.

Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Thermo Group.

Gastech-Energi glade medarbejdere på værksted
Gastech-Energi glade medarbejdere på værksted

Vores samarbejdspartnere

Vi har udvalgte VVS-installatører over hele landet, som er vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne. De sørger for installationerne hos vores private- og industrielle kunder. Vi sikrer kunderne hurtig og kompetent service samt professionel support.

Vi dækker hele landet

Vi har 70 engagerede og dygtige medarbejdere, der er placeret i Risskov (hovedkontor) og Brøndby. Herudover har vi 90 dygtige montører, der kører over hele landet.

Hjælpsomt og kompetent servicecenter

Hvis varmen svigter, er vores kundecenter klar til at hjælpe. Er der tale om et problem, der ikke kan klares over telefonen, sender vi en af vores 90 dygtige servicemontører.

Dygtige og miljøbevidste servicemontører

Vores servicemontører er specialuddannet på Gastech-Energis eget uddannelsescenter og er erfarne i at varetage alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af gasfyr og varmepumper. Et væsentligt element i uddannelsen er en miljøbevidst tankegang. På ethvert besøg tjekker vi derfor, om fyret er indstillet korrekt, så der ikke udledes unødig CO2.