Akut nedbrud?

Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke? Ring til os på 70 10 15 50

Eller meld din fejl via e-mail her

Telefontider

( 1. okt - 30. apr ) Alle dage 07.30-22.00

( 1. maj - 30. sep ) Man-tor 07.30-16.00 Fre 07.30-15.30

Nedbrud? Klik her!

Velkommen til Danmarks Grønne Varmehus

Vi servicerer og sælger gasfyr, luft til vand- og jordvarmepumper til private boliger i hele Danmark.
Vi leverer også avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien.

Velkommen til Danmarks Grønne Varmehus

Vi servicerer og sælger gasfyr, luft til vand- og jordvarmepumper til private boliger i hele Danmark.
Vi leverer også avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien.

Miljørigtig varme til de danske boligejere

Gastech-Energi A/S er Danmarks Grønne Varmehus. Vi har været med siden 1992, og installerede titusindevis af naturgasfyr i den første grønne omstilling i 80’erne, 90’erne og 00’erne, hvilket resulterede i massive CO2 besparelser. Fyrene passer vi på lange serviceaftaler, der sikrer driften med mindst muligt forbrug af naturgas – og dermed mindst mulig CO2 udledning.

Nu går vi sammen med vores mere end 100 VVS-partnere forrest i den anden grønne omstilling: udskiftningen af ældre olie- og naturgasfyr til varmepumper og højeffektive naturgasfyr, der vil give yderligere CO2 besparelser.

Vi har fuldt program i naturgasfyr og A++ og A+++ mærkede varmepumper, fra europæiske ELCO, østrigske IDM og svenske CTC. ELCO har leveret knapt 2 millioner varmeinstallationer i Europa, og CTC er Sveriges førende varmepumpeproducent. IDM er eksperter i kvalitetsvarmepumper til store anlæg.

Hos Gastech-Energi får du meget mere end en varmepumpe eller et naturgasfyr. Vi tilbyder Total Tryghed serviceaftaler, der dækker i op til 10 eller 15 år.

Grøn Varmepumpeservice

Hos Gastech-Energi får du meget mere end en varmepumpe eller et naturgasfyr. Vi tilbyder Total Tryghed serviceaftaler, der dækker i op til 10 eller 15 år, og inkluderer både fjernovervågning via internet, frie tilkald og frie reservedele. Det årlige eftersyn af varmepumpen er inkluderet og sikrer desuden at den kører korrekt og grønt, med mindst muligt strømforbrug.

Vores 90 kørende montører er kendt for deres professionelle og høje serviceniveau, således er Gastech-Energi A/S af vores kunder vurderet som ”fremragende” på Trustpilot.

Du køber ikke bare en varmepumpe eller et naturgasfyr fra Gastech-Energi A/S. Du køber mange års sikkerhed for at de kører korrekt, grønt og uden uventede udgifter.

Effektive og miljørigtige opvarmningsløsninger til industrien

Vi leverer avancerede opvarmnings- og brænderløsninger til industrien. Fra enkle komponentleverancer til komplette systemløsninger.
Vi er specialiserede i luftrensning og udnyttelse af spildvarme. Derudover sørger vi for miljørigtig udnyttelse/bortskaffelse af spildprodukter.

Vores kernekompetencer indenfor industrien er:

  • Knowhow, design og konstruktion af miljørigtige forbrændingstekniske løsninger til luftrensning, luft-, vand- og dampopvarmning.
  • Integration af disse løsninger i kundernes anlæg.
  • Afbrænding af flydende/gasformige brændsler med positiv brændværdi (biogas, olie, svær fuel, spildolier, naturgas eller andre gasser inkl. spildgasser).
Effektive og miljørigtige opvarmningsløsninger til industrien
Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet.

Rullende serviceværksteder

Vores servicebiler er udstyret med komplette værktøjssæt til alle gængse modeller af fyr på markedet. Montørerne medbringer også et lager af de mest benyttede reservedele. Vores kunder er derfor sikret aldrig at være uden varme længere tid end allerhøjst nødvendigt.

Dygtige og miljøbevidste servicemontører

Vores servicemontører er specialuddannet på Gastech-Energis eget uddannelsescenter og er erfarne i at varetage alle opgaver i forbindelse med drift og vedligeholdelse af gasfyr og varmepumper. Et væsentligt element i uddannelsen er en miljøbevidst tankegang. På ethvert besøg tjekker vi derfor, om fyret er indstillet korrekt, så der ikke udledes unødig CO2.

Vi har udvalgte VVS-installatører over hele landet, som er vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne.

Vores samarbejdspartnere

Vi har udvalgte VVS-installatører over hele landet, som er vores primære samarbejdspartnere i forbindelse med installation af opvarmningsløsningerne. De sørger for installationerne hos vores private- og industrielle kunder. Vi sikrer kunderne hurtig og kompetent service samt professionel support.

Hjælpsomt og kompetent servicecenter

Hvis varmen svigter, er vores kundecenter klar til at hjælpe. Er der tale om et problem, der ikke kan klares over telefonen, sender vi en af vores 90 dygtige servicemontører.

Vi dækker hele landet

Vi har 70 engagerede og dygtige medarbejdere, der er placeret i Risskov (hovedkontor) og Brøndby. Herudover har vi 90 dygtige montører, der kører over hele landet.

Vi har 70 engagerede og dygtige medarbejdere, der er placeret i Risskov (hovedkontor) og Brøndby.
Bestil et tilbud