Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Group.
Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Group.

En del af Ariston Group

Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Group.

Om ELCO Heating Solutions

ELCO Heating Solutions har været et etableret varemærke i hele Europa i mere end 80 år. I årtier har ELCO været på forkant med teknologien bag gasforbrænding, gasfyr og solenergi.

ELCO har installeret mere end 1,7 millioner varmeanlæg overalt i Europa og er en af Europas største aktører på servicemarkedet med over 800 servicemontører i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig og England.

Varmeløsninger fra ELCO omfatter intelligent og energibesparende teknologi og understøttes af førsteklasses service lige fra indledende rådgivning til løbende vedligeholdelse.

Hos Gastech-Energi er vi derfor stolte over at være en del af ELCO Heating Solutions og dermed Ariston Group.

Om Ariston Group

Ariston Group er en italiensk familievirksomhed med hovedsæde i Fabriano. Ariston Group har 7.000 medarbejdere, produktionssteder i hele verden og salg i 150 lande.

Gruppen har et bredt sortiment og en stærk profil i udvikling af energieffektive og miljøvenlige produkter. Ariston Group har fokus på at levere de rigtige systemløsninger til kunderne samt service og vedligeholdelse af disse.

Ariston Group fokuserer – ligesom Gastech-Energi – på at levere bæredygtige løsninger med integritet og effektivitet.

Et stærkt samarbejde

For Gastech-Energi sikrer samarbejdet med ELCO Heating Solutions og Ariston Group en fortsat positiv udvikling af virksomheden såvel på servicemarkedet som salg af produkter på det danske marked.