Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Thermo Group.
Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Thermo Group.

En del af Ariston Thermo Group

Gastech-Energi er en del af ELCO Heating Solutions, der ejes af Ariston Thermo Group.

Om ELCO Heating Solutions

ELCO Heating Solutions har været et etableret varemærke i hele Europa i mere end 80 år. I årtier har ELCO været på forkant med teknologien bag gasforbrænding, gasfyr og solenergi.

ELCO har installeret mere end 1,7 millioner varmeanlæg overalt i Europa og er en af Europas største aktører på servicemarkedet med over 800 servicemontører i Tyskland, Østrig, Schweiz, Holland, Belgien, Frankrig og England.

Varmeløsninger fra ELCO omfatter intelligent og energibesparende teknologi og understøttes af førsteklasses service lige fra indledende rådgivning til løbende vedligeholdelse.

Hos Gastech-Energi er vi derfor stolte over at være en del af ELCO Heating Solutions og dermed Ariston Thermo Group.

Om Ariston Thermo Group

Ariston Thermo Group er en italiensk familievirksomhed med hovedsæde i Fabriano. Ariston Thermo Group har 7.000 medarbejdere, produktionssteder i hele verden og salg i 150 lande.

Gruppen har et bredt sortiment og en stærk profil i udvikling af energieffektive og miljøvenlige produkter. Ariston Thermo Group har fokus på at levere de rigtige systemløsninger til kunderne samt service og vedligeholdelse af disse.

Ariston Thermo Group fokuserer – ligesom Gastech-Energi – på at levere bæredygtige løsninger med integritet og effektivitet.

Et stærkt samarbejde

For Gastech-Energi sikrer samarbejdet med ELCO Heating Solutions og Ariston Thermo Group en fortsat positiv udvikling af virksomheden såvel på servicemarkedet som salg af produkter på det danske marked.