Job hos Gastech-Energi
Job hos Gastech-Energi

Job hos Gastech-Energi

Er du dygtig til dit fag, og vil du være med til at sikre husejerne og industrien miljørigtig varme? Så se vores ledige stillinger nedenfor eller send os en uopfordret jobansøgning.

Vi passer godt på vores medarbejdere

Vores medarbejdere skal have det godt, og det skal være rart at gå på arbejde. Vi tilbyder derfor gode ansættelsesvilkår, fordelagtige personalegoder og forskellige sociale arrangementer.

Som medarbejder i Gastech-Energi har du mulighed for:

  • Frokostordning
  • Pensionsordning
  • Sundhedsforsikring

Herudover har vi en personaleforening, som løbende arrangerer biografture, bowling, fester mv.

Alle er altid fagligt opdaterede

Alle vores nye medarbejdere får en grundig oplæring, så du har de rigtige forudsætninger for at lykkes i jobbet.

Som boligmontør i Gastech-Energi bliver du yderligere specialuddannet på vores eget uddannelsescenter. Det gør vi for at sikre, at du er fagligt opdateret og har de nødvendige certifikater. Et væsentligt element i uddannelsen er en miljøbevidst tankegang. Det betyder bl.a., at vi altid tjekker, om fyret er indstillet korrekt, når vi er på servicebesøg, så der ikke udledes unødig CO2.

Et godt sammenhold

Vi har en uformel omgangstone og et tæt samarbejde på tværs af alle afdelinger. Det giver et godt arbejdsmiljø, som både kommer medarbejdere og kunder til gode. Vores sociale arrangementer er med til at give et godt sammenhold og styrke arbejdsglæden.

Ledige stillinger

Servicechef til Gastech-Energi A/S

maj 1, 2023
- Kan du lede og videreudvikle vores serviceforretning indenfor boligopvarmning med over 100 dygtige medarbejdere og godt 60.000 kunder? ...

Læs mere

Overmontør til varmepumpeområdet – Sjælland

marts 6, 2023
- Vi søger en selvstændig ledertype, der kan fungere som kvalificeret sparringspartner for vores varmepumpemontører på Sjælland...

Læs mere

Overmontør til gasområdet – Nordsjælland

marts 6, 2023
- Er du en faglig stærk og engageret leder, der kan sparre med og udvikle vores dygtige servicemontører indenfor gasområdet i Nordsjælland? Så er det dig vi søger...

Læs mere

Gastech-Energi mangler dig, hvis du kan noget med gas eller har mod på at lære det!

marts 3, 2023
- Vi mangler dig her og nu til servicering af gasfyr, senere til varmepumper og evt. andre grønne løsninger. Vi er med hele vejen, vil du med på rejsen?...

Læs mere

“Hos Gastech-Energi har jeg mange gode kollegaer. Vi har et godt sammenhold, og der er en god, åben og familiær omgangstone på tværs af organisationen. Det er en meget fleksibel arbejdsplads, hvilket jeg sætter stor pris på.”

Anette Selch Leerhøy, servicekoordinator
Hos Gastech-Energi siden 2011

“Der er en god balance mellem privat liv og et job med ansvar. Den flade organisation forbinder kollegaer og chef på kryds og tværs. Og så får man en fin julegave fra vores italienske ejer, som minder mig om min barndom.”

Fabio Piscedda, el-ingeniør
Hos Gastech-Energi siden 2016

“Vi er gode til at planlægge vores arbejdsdag, så vi ikke bliver stressede. Og god tid bliver for mig til bedre service for vores kunder. En glad og afslappet medarbejder er guld værd for firmaet og kunderne.”

Lars Saaby Høsterkjøb, servicemontør
Hos Gastech-Energi siden 2016