22/10/2020

Gastech-Energi støtter Knæk Cancer

En ud af tre danskere rammes af kræft, og knap 294.000 danskere lever i dag med en kræftdiagnose. Det er skrækkelige tal, men heldigvis overlever flertallet kræften. Gastech-Energi støtter kampen imod kræft, vi tror på, at vi sammen kan knække cancer og ønsker at bidrage til både at sprede budskabet og hjælpe økonomisk. Derfor bidrager Gastech-Energi med en donation på 15.000 kr. til indsamlingsshowet ’Knæk Cancer 2020’ på lørdag d. 24/10.

Start din egen indsamling

Udover selv at donere til Knæk Cancer 2020, kan du som noget nyt starte din egen indsamling. Måske har du selv haft kræft tæt inde på livet og ønsker at fortælle din historie og sprede budskabet. Du kan læse mere om at starte din egen indsamling på Knæk Cancers hjemmeside.

Hvis du sammen med Gastech-Energi vil hjælpe os i bekæmpelsen af kræft, kan du både som privatperson eller virksomhed give dit bidrag til den gode sag. Læs mere om, hvordan du selv kan bidrage til Knæk Cancer.


Sidste år blev der til indsamlingsshowet Knæk Cancer indsamlet 145 millioner kr., hvor Gastech-Energi også støttede. Læs mere om sidste års indsamling her.


Gastech-Energi støtter Knæk Cancer 2020 med 15.000 kr. Se med i programmet nu på lørdag d. 24/10, hvor vi håber, at vi kan samle endnu flere penge ind sammenlignet med sidste år.

Hvad går de indsamlede penge til?

De indsamlede støttekroner går i år til 15 nøje udvalgte projekter fra et rådgivende udvalg hos Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte, og fordeles i prioriteret rækkefølge. Vi har fremhævet tre i denne artikel og inkluderet et link til Knæk Cancers hjemmeside til yderligere info om de gode projekter i kampen imod kræft.

    1. Børnecancerfonden

Årligt rammes 200 børn under 19 af kræft. Børnecancerfondens arbejde er at sikre, at flest mulige børn overlever en kræftdiagnose og efterfølgende får et godt liv.

    1. Dansk forskningscenter

Siden 2016 er der med bidrag til Knæk Cancer etableret ti forskningscentre. Disse sætter alle fokus på specifikke problematikker, inden for kræftområdet. I år er målet at etablere et ’Forskningscenter for Målrettet Behandling af Hjernetumorer’.

    1. Unge talentfulde forskere

Knæk Cancer støtter unge og lovende forskere, som dermed får mulighed for at etablere deres egen forskningsgruppe, inden for blandt andet eksperimentel og klinisk kræftbehandling.

Læs om de resterende udvalgte projekter som Kræftens Bekæmpelse har udvalgt her.