28/10/2019

Gastech-Energi støtter Knæk Cancer

En ud af tre danskere rammes af kræft og knap 294.000 danskere lever i dag med en kræftdiagnose. Det er skrækkelige tal, men heldigvis overlever flertallet kræften. Gastech-Energi støtter kampen imod kræft, vi tror på at vi sammen kan knække cancer og ønsker at bidrage til både at sprede budskabet og hjælpe økonomisk. Derfor bidrog Gastech-Energi med en donation på 20.000 kr. til indsamlingsshowet ’Knæk Cancer 2019’ i lørdags d. 26/10.

Start din egen indsamling

Udover selv at donere til Knæk Cancer 2019, kan du som noget nyt starte din egen indsamling. Måske har du selv haft kræft tæt inde på livet og ønsker at fortælle din historie og sprede budskabet.
Du kan læse mere om at starte din egen indsamling på knæk cancers hjemmeside. Hvis du sammen med Gastech-Energi vil hjælpe os i bekæmpelsen af kræft kan du både som privatperson eller virksomhed give dit bidrag til den gode sag. Læs mere om hvordan du selv kan bidrage til Knæk Cancer.


Der blev til indsamlingsshowet Knæk Cancer 2019 indsamlet 145 millioner kr.


Gastech-Energi støttede Knæk Cancer 2019 med 20.000 kr.
Du kan se Gastech-Energi og de andre sponsorer til indsamlingsshowet på den samlende liste på Knæk Cancers hjemmeside.

Hvad går de indsamlede penge til?

De indsamlede støttekroner går til 10 nøje udvalgte projekter fra et rådgivende udvalg hos Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til kræftforskning, forebyggelse og patientstøtte, og fordeles i prioriteret rækkefølge.
Vi har fremhævet tre i denne artikel og inkluderet et link til Knæk Cancers hjemmeside til yderligere info om de gode projekter i kampen imod kræft.

  1. Børnecancerfonden
  2. Årligt rammes 200 børn under 19 af kræft. Børnecancerfondens arbejde er at sikre at flest mulige børn overlever en kræftdiagnose og efterfølgende får et godt liv.

  3. Nationalt forskningscenter
  4. Målinger af kræft DNA i blodet er et lovende forskningsområde og pengene går derfor til et nationalt forskningscenter. Målet for forskningscentret er at kunne stille diagnoser og afgøre den rette behandling på baggrund af blodprøver, der måler kræft-DNA i blodet.

  5. Ældre og kræft
  6. Tæt på halvdelen af patienter med en kræftdiagnose er 70+, derfor er ældreområdet et stort fokus, for at sikre og forbedre behandlingen af de ældre med en kræftdiagnose i sundhedsvæsenet.

    Læs om de resterende syv udvalgte projekter som Kræftens Bekæmpelse har udvalgt her.