Gastech Energi støtter indsamlingen Danmark planter træer
Gastech-Energi støtter indsamlingen Danmark planter træer
15/10/2019

Vi støtter indsamlingen Danmark planter træer

Gastech-Energi støttede indsamlingsshowet: ”Danmark planter træer”, der blev sendt den 14. september på TV2. Gastech-Energi støttede med 25.000 kr., som betyder, at vi er med til at plante og bevare 1.250 træer i Danmark.

Hvorfor er Gastech-Energi med til at plante træer?

FN’s klimapanel har fastslået, at et centralt element i klimaløsningen er, at der kommer mere skov og dermed plantes flere træer. FN har konkluderet, at skove er en af de mest effektive metoder til at fjerne CO2 fra atmosfæren. Træerne afhjælper således den enorme belastning på klimaet, som CO2-udledningen udgør.

Hvad går de indsamlede penge til?

Der er indgået et samarbejde med Growing Trees Network Foundation, som har til ansvar at rejse nye Folkeskove i hele Danmark for de indsamlede midler. Ydermere samarbejdes der med Den Danske Naturfond, der sørger for at opkøbe skov i Danmark, der er rydningstruet. Verdensnaturfonden (WWF) bidrager til at bevare den rydningstruede skov i udlandet.

Gastech-Energi støtter indsamlingen Danmark planter træer
Gastech-Energi støtter indsamlingen Danmark planter træer. Læs mere om indsamlingen her.

Growing Trees Network Danmark
Growing Trees Network Foundation står for plantning af træerne.
Der bliver ligeledes afholdt planteevents i hele Danmark, hvor du selv kan plante træer.
Se planteevents her.
Se kortet over, hvor træerne plantes.

Nye skove fjerner store mængder CO2

Hver gang vi planter én hektar (10.000 m2) ny bøgeskov, lagrer og optager disse træer CO2 i atmosfæren. Faktisk vil denne hektar ny bøgeskov optage 660 tons CO2 i træerne over en 100-årig periode.
FN’s klimapanel har det som en central del af klimaløsningen, at der plantes flere træer rundt om i verden. Ny skov er faktisk det mest effektive middel, vi har til at fjerne CO2 fra atmosfæren.

Gastech-Energi bidrager også

Gastech-Energi er en af Danmarks store distributører af varmepumper. En varmepumpe på vindstrøm er en af de mest effektive varmekilder, der findes. Siden 2006 har vi solgt varmepumper og dermed bidraget væsentligt til de grønne energiløsninger. Vores nyeste tiltag er at overvåge familiens varmeanlæg via internettet og dermed konstant sikre en økonomisk og energieffektiv drift.

Vil du vide mere om Gastech-Energis energibesparende varmeløsninger?

Så kontakt os på telefon 8742 5959 eller mail salg@gastech.dk.
Du kan også udfylde formularen – så ringer vi dig op.