Kan det svare sig at have en serviceaftale til varmepumpen?

Vi får indimellem spørgsmålet: ”Kan det overhovedet svare sig at have en serviceaftale? Min varmepumpe kører fint og skal gå meget i stykker i dens levetid, før jeg kommer til at betale det samme, som en serviceaftale koster”. Men i stedet skal du sammenligne det med at have en kaskoforsikring på bilen. Det er heller ikke sikkert, at du får brug for denne. Alligevel har de fleste en kaskoforsikring, der sikrer dem mod større uventede udgifter. Og i modsætning til en kaskoforsikring, så inkluderer en serviceaftale et årligt lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe.

Læs også: Vidste du, at det er lovpligtigt at få efterset varmepumpen?

Hvad indeholder en serviceaftale?

Med en serviceaftale får du en forsikring mod at stå uden varme og mod ubehagelige økonomiske overraskelser. Ofte forsvinder varmen på de værst tænkelige tidspunkter, i weekenden eller om aftenen, hvor det er næsten umuligt at få hjælp. Men som servicekunde hos Gastech-Energi får du hjælp alle ugens dage fra kl. 07.30 – 22.00 i fyringssæsonen. Vi klarer det for dig, hvis du står uden varme inden for dette tidsrum. Ringer du inden kl. 19.30 og kan problemet ikke løses pr. telefon, så kommer vi ud til dig! Det koster ikke noget, når vi kommer på besøg – både kørsel og arbejdsløn er altid inkluderet i din serviceaftale. Har du en Total Tryghed-serviceaftale for varmepumper, er reservedele også inkluderet i aftalen.

Få svaret: Kan gasfyr og varmepumper være lige grønne?

Kan det svare sig?

Har du ikke en serviceaftale, er det ofte svært at få en servicetekniker ud på hverdage efter kl. 16.00 og i weekenden. Det koster også hurtigt 1.500 kr. eller mere for et servicebesøg til varmepumpen. Herudover kommer eventuelle reservedele. Har du en varmepumpe, er det lovpligtigt at få den efterset én gang årligt. Det lovpligtige eftersyn koster hurtigt fra 1.500 kr. og opefter.

Sammenholdt med dette kan du få en Tryghed-serviceaftale til din varmepumpe inkl. frie tilkald, kørsel og årligt eftersyn for 190 kr. om måneden eller 2.225 kr. om året.

Kan det svare sig? Hvis du vil være sikker på at få hjælp, når du har brug for det, overholde det lovpligtige årlige eftersyn og have en varmepumpe, der fungerer optimalt, så kan det godt. Alternativt skal du have is i maven og håbe på, at intet går i stykker.

Læs mere om vores serviceaftaler.

Få en lovpligtig serviceaftale til din varmepumpe

Med en serviceaftale bliver din luft til vand- eller jordvarmepumpe løbende vedligeholdt, og det lovpligtige eftersyn overholdes. Du er samtidig sikret gratis hjælp, hvis uheldet er ude – også i weekenden og på helligdage i hele fyringssæsonen.