Tilskud til energiforbedringer i 2020

Hvis du vil energiforbedre din bolig, er det vigtigt at undersøge mulighederne for tilskud til energiforbedringer i 2020. I denne artikel vil du finde de nyeste tilskud for 2020 til energiforbedring af din bolig. Der er nemlig mange muligheder for at få tilskud og fradrag til energioptimeringen af din bolig. Der findes bl.a. mange støtteordninger fra energiselskaber, og derudover har du håndværkerfradraget, hvor du i 2020 kan trække det hele eller dele af arbejdslønnen fra i skat.

Læs også: Seneste nyt om energitilskud.

Hvilke tilskud til energiforbedringer findes der i 2020?

I 2020 er der to overordnede tilskud, som du kan søge om, hvis du vil energiforbedre din bolig: Tilskud fra energiselskaber og håndværkerfradrag. Udvalgte energiselskaber giver tilskud til energiforbedringer. Dette kan for eksempelvis være til isolering eller optimering af varmekilder. Det er meget individuelt, hvor meget støtte du kan få, da det afhænger af, hvor meget energi du sparer, samt hvilket energiselskab du søger hos. Håndværkerfradraget giver mulighed for en lang række energiforbedrende tiltag med et grønt perspektiv.  Det er derfor muligt at trække arbejdslønnen til energiforbedringer og grønne tiltag fra i skat. For eksempelvis hvis du får installeret en varmepumpe af din lokale VVS’er. Du kan trække 12.500 kr. fra pr. person over 18 år i husstanden.

Læs også: Sådan får du en lavere elregning.

Hvad kan du få energitilskud til i 2020?

Energiselskaber giver i 2020 blandt andet forskellige energitilskud til forskellige produkter, og der er forskel på energitilskuddets størrelse hos de enkelte energiselskaber, og om de giver tilskud til præcis dit projekt. Derfor er det en god ide at undersøge de forskellige energiselskaber, inden du søger om energitilskud, så du kan få det størst mulige tilskud til dine energiforbedringer. Energiselskaberne giver især tilskud til forbedringer af gasfyr og varmepumper, da varmepumper og gasfyr er en nem måde at energiforbedre boligen. Læs mere om tilskud til gasfyr og tilskud til varmepumper.

Sådan søger du tilskud til energiforbedringer

Der er nemt at søge om tilskud til energiforbedringer. Når du sender ansøgningen, behøver du ikke at kende alle detaljer om dine tiltænkte energiforbedringer, du skal blot indtaste de få kendte oplysninger, som du har. Følg vores fem nemme trin, som vil følge dig igennem alle delene, når du skal søge om tilskud til energiforbedringer.

Få et tilbud på en luft til vand- eller jordvarmepumpe

Vil du vide, hvilken løsning der er den rigtige for dig og din bolig?
Så se her, hvordan du nemt bestiller et tilbud.