CTC varmepumpe under et halvtag

”Godt jeg havde en serviceaftale, selvom varmepumpen kun er 5 år gammel”

CTC luft til vand varmepumpe udedel under et havltag

Varmepumpe inkl. serviceaftale fulgte med i handlen, da huset blev købt

Drivhuset er fyldt med de saftigste vindruer. Huset her i Nøddebo Huse nord for Hundested er gennemrenoveret og ligger i en stor have. Ved husets ene langside står der en CTC varmepumpe, bygget ind i en flot afskærmning. Midt i den hele står Niels Gade og han fortæller: ”Vi købte huset i 2019. Varmepumpen fra 2017 fulgte med i handlen, sammen med en all-inclusive serviceaftale, som det viste sig vi skulle blive rigtigt glade for.

Læs mere om: Serviceaftaler til varmepumper

Blev glad for serviceaftalen

Jeg kan styre varmepumpen på mobiltelefonen via internettet og My-Uplink. Efter at have kørt perfekt i 3 år viste den lige pludselig fejl E160, og jeg kunne ikke fjernaktivere pumpen. Jeg ringede til Gastech Boligservice, og så startede der lidt af et projekt: 3 gange måtte servicemontøren komme for at finde og rette fejlen.

Puha, jeg var glad for den serviceaftale, tænk hvis man skulle have betalt for det. I øvrigt kører anlægget perfekt, og det bliver passet efter forskrifterne. Selvom oplevelsen med de 3 montørbesøg var lidt træls, så er jeg glad for både varmepumpen og for Gastech-Energi”

I øvrigt er Niels Gade også ejer af en el-bil. Da vi står og taler sammen foran huset, kører der en hybridbil forbi. ”Det er jo kun en halv løsning” slutter Niels Gade ”det er ikke mig. Enten-eller”.

Læs mere om: Serviceaftaler til varmepumper og gasfyr

CTC luft til vand varmepump indedel i et bryggers

“Puha, jeg var glad for den serviceaftale, tænk hvis man skulle have betalt for det. I øvrigt kører anlægget perfekt, og det bliver passet efter forskrifterne.”