Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Serviceaftale for brændere

En kernekompetence hos Gastech-Energi er servicering af brændere. Vi bestræber os på at optimere driften i overensstemmelse med vores kunders behov. Vi er med vores 20 specialuddannede servicemontører den største servicevirksomhed indenfor gasbrændere i industrien. Vi dækker hele fastlandet og de brofaste øer. Vi kan derfor sikre, at der er minimums ventetid for dig, hvis du får driftsproblemer. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Vælg serviceordning

Vi passer altid din installation, forudsat der er tegnet en af nedenstående fire aftaler.
Døgnservice
Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel med fri montørassistance ved driftsstop, 24 timer i døgnet hele året rundt. Det er ekskl. reservedele.
Dagservice
Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel. Dagservice med fri montørassistance ved driftsstop inden for normal arbejdstid. Det er ekskl. reservedele. Normal arbejdstid:
Mandag-torsdag 08.00-16.30, fredag 08.00-13.30
Eftersyn – fast pris
Serviceaftalen indeholder sikkerheds-, drifts- og energiøkonomisk eftersyn inkl. arbejdsløn og kørsel. Ved driftsstop er arbejdsløn og kørsel efter regning. Det er ekskl. reservedele.
Eftersyn – efter regning
Det lovpligtige eftersyn bliver udført efter regning. Aftalen berettiger ligeledes, at vi ved behov afhjælper øvrige problemer på installationen. Dette gøres også efter regning.

Pris

Prisen afhænger af mange faktorer. Derfor skal vi foretage en individuel gennemgang af din brænder, hvor vi kigger på størrelse, opbygning og fabrikantens anvisninger. Derfor sidder vores dygtige medarbejdere altid klar ved telefonen, så du kan ringe ind for et uforpligtende tilbud på 70 10 15 70.

Har du ikke en serviceaftale, men har akut brug for hjælp?

Hvis du ikke har en serviceaftale hos os, vil vi foretage en individuel gennemgang af dine brændere. Hvis vi sender en servicemontør ud, skal der også indgås en serviceaftale med Gastech-Energi med det samme. Hvis dine brændere ikke har været vedligeholdt korrekt i forhold til de lovpligtige serviceintervaller, kan vi ikke sikre, at vi vil tegne en serviceaftale med dig. Dette er op til de individuelle sager.

Servicebetingelser

Døgnbemandet vagtordning

Med en døgnserviceaftale er du altid sikret hjælp på alle tidspunkter i døgnet.

Mange års erfaring

Vi har over et halvt århundredes erfaring i at levere sikre, lønsomme og miljøvenlige energiløsninger til både erhverv, institutioner, boligforeninger og fjernvarmemærker. Derfor ved vi bedre end nogen, hvad oppetid og driftsoptimering betyder. Uanset om der er tale om storindustri eller mindre produktionsvirksomheder.

Ingen ventetid

Vores service er den bedste på markedet, og vores servicemontører kommer altid så hurtigt, de kan. Derfor stræber vi efter, at vores servicemontører kan være hos dig inden for tre timer på fastlandet og brofaste øer.

Service på næsten alle mærker

Vi tilbyder serviceaftaler på næsten alle mærker. Alle mærker fra Gastech-Energi er understøttede mærker. Ring eller skriv til os for at høre, om vi understøtter dit mærke.

Rullende værksteder

Servicemontørernes biler er komplette, rullende værksteder, der medbringer mange gængse reserve- og sliddele, så eventuelle reparationer kan udføres på stedet.

Eksperthjælp

Når du ringer til Gastech-Energi, får du altid eksperthjælp. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, og de bliver altid opdateret og uddannet med den seneste viden.

Trustpilot

loading subscription
Indlæser Service produkter

loading subscription
Vent venligst

Hvorfor Gastech-Energi?

Gastech-Energi er den største servicevirksomhed inden for gasbrændere i industrien med 20 specialuddannede servicemontører. Vores servicemontører er eksperter, og de har derfor altid den nyeste viden om servicering af gasbrændere.

Comments are closed.