Akut nedbrud?
Virker dit gasfyr eller din varmepumpe ikke?

Ring til os på
70 10 15 50
(1.okt-30.apr) Alle dage 7.30-22
(1.maj-30.sep) Man-tor 7.30-16. Fre 7.30-15.30
Meld din fejl via e-mail her

Serviceaftale for strålevarme og gaskaloriferer

Gastech-Energi tilbyder markedets bedste serviceaftaler for strålevarme og gaskaloriferer. En serviceaftale hos Gastech-Energi dækker din strålevarme og gaskalorifere, så du minimerer pludselig stop og driftsproblemer. Vores faglig dygtige servicemontører er fordelt over hele landet og står til rådighed for dig. Priserne på serviceaftalerne er forskellige, men kvaliteten er altid den samme.

Vælg serviceaftale

Vi tilbyder en fast pris på eftersyn og efter regning. En serviceaftale hos Gastech-Energi omfatter faste serviceeftersyn i aftaleperioden. Alt efter drift, alder og stand udfører vi eftersyn hvert år eller hvert andet år. Du er derfor altid sikret, at du får den hjælp, som din strålevarme eller gaskalorifere har brug for. Da dit varmeanlæg er unikt, tilbyder vi, at du kan ringe til vores dygtige medarbejdere på 70 10 15 70 og få et tilbud på en serviceaftale.

Pris

Prisen afhænger af mange faktorer. Derfor skal vi foretage en individuel gennemgang af din strålevarme eller gaskalorifere, hvor vi kigger på størrelse, antal varmeanlæg, opbygning og fabrikantens anvisninger. Derfor sidder vores dygtige medarbejdere altid klar ved telefonen på 70 10 15 70, så du kan ringe ind for et uforpligtende tilbud, som passer til præcis dig.

Har du ikke en serviceaftale, men akut brug for hjælp?

Hvis du ikke har en serviceaftale hos os, vil vi foretage en individuel gennemgang af din strålevarme eller gaskaloriferer. Hvis vi sender en servicemontør ud, skal der også indgås en serviceaftale med Gastech-Energi med det samme. Hvis dine varmeanlæg ikke har været vedligeholdt korrekt i forhold til de lovpligtige serviceintervaller, vil vi være nødt til at foretage en individuel beslutning, om vi vil lave et eftersyn og tegne en serviceaftale på dine varmeanlæg.

Servicebetingelser

For flere detaljer om vores serviceaftaler, læs venligst:
Generelle servicebetingelser
Salgs- og leveringsbetingelser
Abonnementsbetingelser

Faste serviceeftersyn

Du er altid sikret faste serviceeftersyn med en serviceaftale, som passer til netop din strålevarme eller gaskaloriferer.

Service i topkvalitet

Vores service er den bedste på markedet, og vi sikrer altid, at kunden er tilfreds, og at problemet bliver løst. Vores service er altid udført i overensstemmelse med gasreglementet og fabrikanternes anvisninger.

Døgnservice

Med en serviceaftale for gaskalorifere er du altid sikret 24 timer i døgnet, hvis uheldet er ude. Du skal derfor aldrig være bange for længerevarende nedbrud i lang tid. Vi tilstræber os på en tilkaldetid inden for tre timer, uanset hvor du er i landet.

Service på næsten alle mærker

Vi udfører service på næsten alle mærker af strålevarme og gaskaloriferer. Alle mærker fra Gastech-Energi er understøttede mærker. Ring eller skriv til os for at høre, om vi understøtter dit mærke.

Mange års erfaring

Vi har over et halvt århundredes erfaring i at sikre og servicere energiløsninger til erhverv og private. Derfor ved vi bedre end nogen anden, hvad oppetid og driftsproblemer betyder.

Eksperthjælp

Når du ringer til Gastech-Energi, får du altid eksperthjælp. Vores servicemontører er højtuddannede specialister, og de bliver altid opdateret og uddannet med den seneste viden.

Trustpilot

loading subscription
Indlæser Service produkter

loading subscription
Vent venligst

Hvorfor Gastech-Energi?

Gastech-Energi er den største servicevirksomhed i Danmark. Vi har 20 servicemontører på vejen hver dag, som altid er klar til at hjælpe netop dig. Vores servicemontører er eksperter, og de bliver hele tiden opdateret med den nyeste viden. De har altid et stort udvalg af reservedele til de mest gængse mærker i bilen, derfor kan vi altid sikre, at du får hurtig hjælp.

Comments are closed.